Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A Jobbik lesz valaha is...

A Jobbik lesz valaha is kormányon? Honnan szed össze majd elég támogatót 2018-ra?

Figyelt kérdés
2015. júl. 5. 17:49
1 2
 11/16 anonim válasza:
jelenleg nekik van a második legnagyobb választótáboruk a fidesz után. Nekem se szinpatikusok.
2015. júl. 11. 16:24
 12/16 anonim ***** válasza:

"jelenleg nekik van a második legnagyobb választótáboruk a fidesz után."

Az lehet, de programjuk nincs, annak hiányában pedig csak ellenzéknek jók.

2015. júl. 11. 16:42
 13/16 zoocox válasza:

Ez nem igaz. Nekik volt először kidolgozott, átfogó programjuk. Normális, szakemberek által létrehozott. Csodálkozva olvastam. A Fidesz sok jó ötletet lopott

A baloldal meg Sehol nem volt. Ettől elteintve a külpolitika miatt nem lenne jó, ha kormányra kerülnének. Egész Európában megfigyelhető a jobboldali pártok erősödése.

2015. júl. 12. 06:20
 14/16 id. Géber Péter ***** válasza:
Isten mentse meg kishazánkat és minket egy jobbikos hatalomtól! Már a fidesz is sok jobbról!
2015. júl. 12. 10:38
 15/16 anonim ***** válasza:
Csak éppen egy ilyen fidesz 2.0 hiányozna ennek a jobboldal által végletekig kizsigerelt kis országnak már, hogy tovább mélyítse a fidesz által megásott sírunkat. Remélem akik csalódtak a fideszben tisztában vannak vele, hogy a jobbik egy újabb "de hát én nem erre szavaztam" sóhajtozáshoz vezet majd, éppen úgy ahogy a mostani fidesz szavazóktól hallani.
2015. júl. 12. 10:59
 16/16 raudaeirikr válasza:
Ha a jobbik elkezd itt igazán aktívan tevékenykedni, gyorsan meg kell kérdezni néhány emigránst hogy hogy juthatunk oda ahonnan ők jöttek, mert az is jobb lesz mint ami itt kialakul.
2015. júl. 20. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!