Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Támogatnád hogy az EU-ból...

Támogatnád hogy az EU-ból kilépve a Visegrádi Négyek országainak az együttműködését kéne továbbfejleszteni?

Figyelt kérdés

Ezek a V4 országok: Magyarország, Szlovákia, Lengyelország, Csehország.

Nem tudom ti hogy vagytok de nekem már nagyon elegem van a Nyugati kizsákmányoló, a bevándorlókat és mindent az országra erőltető EU-ból, továbbá az agresszor orosz bolsevikokból is. Ha létrejönne ez a kis EU, ami gazdasági uniót, összehangolt külpolitikát, összehangolt katonaságot jelentene ez fel tudná venni a versenyt a nyugati és a keleti kizsákmányolókkal és alternatíva lehetne a két oldal között. Magyarország és Lengyelország a történelmi hagyományokat felébresztve ma újra egymással karöltve küzdhetne az Európát fenyegető liberalizmus és bolsevizmus ellen. Mint oly sokszor a történelemben mi lehetnénk Európa pajzsa a két szélsőség között. Mit szólnátok az ötlethez?

2015. júl. 2. 11:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
4%

Jobb lenne, mint a jelenlegi EU-tagság. Persze ez a Közép-Európai Unió csak egy közepesen szoros szövetség lenne, nem egy szuperállam, mert az nem lenne jó. Viszont bevehetnénk Szlovéniát, Horvátországot, Szerbiát és Romániát (vagy egy független Erdélyi Köztársaságot) is. Ezt kellett volna csinálni már a rendszerváltáskor az EU-ba ácsingózás helyett. Akkor még vezető szerepünk lett volna egy ilyen unióban.

A történelem megmutatta, hogy a nagyhatalmakhoz dörgölőzéssel különböző pillanatnyi érdekekért mindig rá....unk. Még az elvileg egyenrangú partnerséget hirdető Osztrák-Magyar Monarchiából is lett 3 millió kivándorló, aztán berángattak egy világháborúba (0 magyar érdekkel) és az ország 2/3-a bánta.

2015. júl. 2. 13:06
 12/19 A kérdező kommentje:
11# Végre egy nyitott szemmel járó, tájékozott hozzászóló! Köszi a választ ment a zöld!
2015. júl. 2. 13:08
 13/19 anonim ***** válasza:
83%
Szóval szerinted csak az jár nyitott szemmel, aki 100%-ban egy követ fúj veled? Innentől kezdve komolytalan vagy.
2015. júl. 2. 13:13
 14/19 anonim ***** válasza:
94%

"11# Végre egy nyitott szemmel járó, tájékozott hozzászóló!"

Kéne egy olyan opció kérdések kiírásánál, hogy "igazából nem érdekelnek a válaszok, csak azt akarom, hogy legyen pár válaszoló, aki egyetért velem".

Ezt akkor látná mindenki és nem erőlködnénk itt, hogy némi értelmet is beléd verjünk.

2015. júl. 2. 13:13
 15/19 anonim ***** válasza:
90%
"Végre egy nyitott szemmel járó, tájékozott hozzászóló! Köszi a választ ment a zöld!" Miért nem úgy írtad ki a kérdést hogy csak az írjon aki egyetért veled?
2015. júl. 2. 13:19
 16/19 A kérdező kommentje:

13# Kicsi tündérbogaram, a 11. válaszoló legalább több sorral, konkrét érvekkel támasztotta alá a véleményét. Nézzük ezzel szemben a te válaszaidat:

"Hát sok eszed garantáltan nincs!", "Miért, szerinted mi van, illetve mit szeretnél az EU-ba? Keresztény konzervativizmust? ", "Vannak mindenhol hülyék, de ez nem jelenti azt, hogy ki kéne lépni."

Neked érveid sincsenek, eddig csak személyeskedtél, miért kéne veled egyetérteni?

2015. júl. 2. 13:22
 17/19 anonim ***** válasza:
90%

Nem kell velem egyet érteni (amúgy a felsoroltak egy részét nem is én írtam, de mindegy), felőlem azt csinálsz, amit akarsz, az EU-ből nem fog kilépni a V4, mert nem lenne nekik jó.

Mindenesetre volt egy kérdés, amit én tettem fel, arra nem is reagáltál, csak jössz itt a "féljünk a liberalizmustól" dumáddal. Szóval tényleg komolytalan vagy.

2015. júl. 2. 13:35
 18/19 anonim ***** válasza:
Természetesen nem.
2015. júl. 2. 13:53
 19/19 anonim ***** válasza:

'"Végre egy nyitott szemmel járó, tájékozott hozzászóló! Köszi a választ ment a zöld!" Miért nem úgy írtad ki a kérdést hogy csak az írjon aki egyetért veled?'

Mert akkor drasztikusan csökkent volna a válaszok száma.

2015. júl. 2. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!