Kerítésépítés. Pro és kontra?
Noha nagyon nem értek egyed a Fidesszel kb semmiben, nekem úgy tűnik, hogy most sikerült először egy értelmes döntést hozniuk.
Ellene mindneki azt mondja, hogy be leszünk zárva.. de az illegális bevándorlást hivatott visszaszorítani, nem a határátlépést úgy általában. Odamész a határra, felmutatod az irataidat, és át lehet lépni.
A youtube tele van olyan videóval, ami a Calais-i kamionforgalmat mutatja be.. szerintem jó, hogy itt émg az előtt lép az állam, hogy elfajulna odaáig a helyzet.
Vagy én látom rosszul?
Kérlek titeket, hogy párttól függetlenül írjátok le a pro és kontrát ezzel a kerítésépítéssel kapcsolatban.
Kontrának az, hogy "be leszünk zárva" szerintme nem fogadható el. Mintm ondtam, odamész a határhoz, és papírral átengednek, vagy nem?
Pro
Tapasztalatok szerint legalább 70 %-kal csökkenti a bevándorlások számát.
Az EU-országok is egymás után zárják le a határaikat, valamint küldik vissza a beléptető országba a bevándorlól jelentős részét. Ha ekterjed a híre, csökkenhet az EU-ra háruló bevándorlási nyomás, természetesen ehhez csökkenteni kéne valami módon a Líbiából induló bevándorlók számát, de ez nem a magyar kormány kompetenciája.
Kontra
A bevándorlók új útvonalat fognak keresni. Ezek az útvonalak -remélhetőleg- többségében nem Magyarországon keresztül fognak vezetni. Nagy kérdés Szerbia, Románia, Horvátország, Szlovénia hozzáállása.
A bevándorlásra nem tudom, milyen hatással lesz.
De a természetnek tuti nem tesz jót.
Most jön majd a hiszti, hogy a nyuszik szabad vándorlását korlátozzuk. Ebben a kérdésben legalábbis: hajrá fidesz.
(Dél-Magyarországon lakom.)
A kerites mellett szavazok.
Nem kellene europat is a pusztulasba vinni mint az otthagyott orszagaikat.
Ha idejeben nem akadalyozzak meg akkor olyan allapot lesz szep lassan mint az Ember gyermeke cimu filmben.,,Children of man,,
01.51
senki sem tud majd szülni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!