Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mikor fog kitörni a harmadik...

Mikor fog kitörni a harmadik világháború?

Figyelt kérdés
Ugyebár valószínűsíthető, hogy ki fog törni a harmadik világháború, de pontosan mikor? Vajon Magyarország elesik? Hová költözzek -, hová meneküljek -, hová fussak a harc elől? Köztudott, hogy nem vagyok bátor, ahol harc van én elfutok, nem veszem fel a kesztyűt és nem harcolok a hazáért se, de tudni akarom, hogy időben el hagyhassam a várost, ha esetleg mégis kitörne a háború. És hogyan védjem meg magam harc nélkül? Soha nem kellett harcolnom senkivel, nem is verekedtem maximum, csak szájkaratézta, de kezdek félni, hogy ha oda kerülne a sor. Csapot papot ott hagynék és elfutnék.
2015. jún. 16. 20:56
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
#10 Én még nem jártam ennél a részlegnél, de ezentúl majd benézek néhanapján. Abban teljesen egyetértek veled, hogy nyugat felé kéne húzni, de sajnos nem vagyunk politikusok, hogy beleszólhassunk a jelen politikában. Magyarország egy gané, ha tehetném húznék innen a francba!
2015. jún. 17. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!