A paprika spray vagy a gázspray a hatékonyabb? És miért?
Mielőtt a forgalomba hoznának egy ilyen eszközt, gondolom azért ki kell próbálni valamin/valakin.
Tehát ha mondjuk kipróbálnánk 10 emberen, akkor melyiktől feküdne ki jobban az illető?
És ha mondjuk gázpisztolyt használnánk? A gázpisztoly mivel jobb/hatásosabb mint egy gázspray?
Olvastam valahol, hogy egy ember egyszer meghalt, mert az arcába lőttek gázpisztollyal. Az miért halt meg? Úgy értem a gáz olyan erővel csapódott az arcába? Vagy olyan forró volt? Vagy miben? Ha belegondolunk, csupán gáz jött ki belőle, mégis meghalt az illető, pedig a gáz jóval gyengébb, mint mondjuk ha megütnek, pedig azért egy ütéstől sem szoktak meghalni az emberek.
Illetve a gázpisztolyból kijövő gáz is változó lehet attól függően, hogy milyen gázpatron van benne?
"Olvastam valahol, hogy egy ember egyszer meghalt, mert az arcába lőttek gázpisztollyal. Az miért halt meg?"
Feltehetően az ijedtségtől gutaütést kapott :))
Tanulmányozdezt a cikket. Gázpisztollyal úgy lehet valakit a legegyszerűbben megölni, ha a fegyverrel fejbe csapkodod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!