Az emberek miért előítéletesek a zsidókkal szemben?
No és Izrael...
Ami 1,500,000 polgárát állomásoztatja egy másik ország területén. És ezt egyes országok támogatják, de az biztos hogy senki nem tesz ellene.
"Plusz nem tesz jót nekik a holokausztipar sem, amiről szintén hiányzik bármiféle köz által megismerhető megbízható információ - csak azt látjuk hogy ma, 100 évvel később is dollármilliárdokat vesznek föl a nevében."
Ugye te nem tanultal tortenelmet? A holokausztrol nagyon is jol dokumentalt tortenelmi informaciok vannak, amik mindenki szamara hozzaferhetok.
Raadasul nem 100 eve volt...
csak összetartóak, amire amúgy a fehér ember képtelen :)
valami nig.ger gettóban próbálj végigmenni, és kiabálni hogy halál rátok. 2 percen belül agyonvernek. Ugyanez a 8 kerben is. Gondolom Izraelben ha megpróbálnék élősködni másokon és nem dolgozni, azonnal kipenderítenek.
Itt, Európában, Amerikában meg otthagyjuk egymást az utcán, akármit látunk.
Az Ószövetséget is a Babilóniai Fogság alatt írta egy pap, mert a nép meg otthon maradt. Számos alternatív forrásból, babilóniai/asszir és ógörög mítoszokat összegyúrva.
Na és?
Teljesen mindegy mi a történelmi valóság ha az a kérdés miben hisznek.
A Mormon Könyvt is Joseph Smith írta az 1800-as évek első felében, de a mormonok abban hisznek, hogy azt is még Ábrahám pátiriárka (aki amúgy nem létezett) idejében írta vki vagy hasonló.
-------------
Tanultam én mindenfélét, többek közt hogy 4 milliót Auschwitzban. Ami mint kiderült a valóságnak a közelében sem járt.
Plusz az csak "valaki mondta". Nincsenek ellenőrizhető elsődleges források, még felsorolás szinten sem.
Egyszerűen nem lehet tudni mik az állítások. Emiatt gyakorlati szempontból nincsenek is állítások.
És ha 2000 éve volt, az sem érdekel. Az oroszok a gulágon úgyis többet gyilkoltak, és a zsidók 33 holokausztot vallottak be (amik ráadásul teljesek és tökéletesek voltak, azaz mindenkit az utolsó szálig kiírtottak bennük), így nem látom a relevanciát.
-----------
A "zsidó" nem rassz. Hanem vallás. Bárki szabadon jöhet-mehet. Ha holnap az akarsz lenni, senki nem gátolhat meg benne. Ha holnapután meg hindu, abban sem.
"Tanultam én mindenfélét, többek közt hogy 4 milliót Auschwitzban. Ami mint kiderült a valóságnak a közelében sem járt. "
Mikor derult ki es micsoda?
"Plusz az csak "valaki mondta". Nincsenek ellenőrizhető elsődleges források, még felsorolás szinten sem. "
Nem igaz. Ne kurucinfot olvass ebben a temaban.
"Egyszerűen nem lehet tudni mik az állítások. "
Az allitas az hogy Europaban a szarmazasuk miatt a XX. szazadban szervezetten, nagy hatekonysaggal megprobaltak kiirtani egy nepcsoportot szarmazas alapjan. Hogy most konkretan 5 millio vagy 6 vagy 4 az teljesen mindegy, az veralgebra.
Magyarorszag ebben elen jart, ott is tervszeruen folyt a sajat lakossag kiirtasa.
#18:
""Plusz az csak "valaki mondta". Nincsenek ellenőrizhető elsődleges források, még felsorolás szinten sem. "
Nem igaz. Ne kurucinfot olvass ebben a temaban. "
Az a baj hogy máshol sem tudok. És erről még a Holokauszt Emlékközpont is megerősített.
Meg a Széchenyi Könyvtár.
És a múzeumszövetség.
De ha mutatsz nekem tervrajzokat, naplókat, kimutatásokat, nyilvántartásokat, parancsokat, beszerzési listákat, nagy betűkkel fogom hírdetni mindenhol mennyire igazad volt.
Eddig ezt azonban még senki nem tette meg, beleértve a Holokauszt Emklékközpontot is.
"Az allitas az hogy Europaban a szarmazasuk miatt a XX. szazadban szervezetten, nagy hatekonysaggal megprobaltak kiirtani egy nepcsoportot szarmazas alapjan. Hogy most konkretan 5 millio vagy 6 vagy 4 az teljesen mindegy, az veralgebra. "
Oké, és bizonyíték?
Egyébként az alapból nyilvánvaló hazugság/félretájékoztatás hogy "egy" népcsoportot. Volt ott számos másik (melegek, elmebetegek, nyomorékok, cigányok, és ki tudja még mik, mert arról is keresem a teljes listát, bár ezt kisebb lendülettel).
És egyáltalán nem "algebra", mivel ha jutott pénz arra, hogy egy évig kutassák milyen erővel s**rik a pingvin, akkor ez nem algerba, különösen ha pénzt osztanak. Az én zsebemből.
nincs baj az átlag zsidóval csak cionistával. nem ugyanaz.
amit én nem értek, hogy anormális zsidók miért nem emelik fel a hangjukat a cionizmus ellen?
ugyanúgy ahogy normális cigányoknak fel kéne elmenük a hangjukat a bűnöző cigányok ellen.
talán változnánka az arányok.
de nem lehet általánosítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!