Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A jobbikosok hogyan vélekednek...

A jobbikosok hogyan vélekednek Hitlerről?

Figyelt kérdés
Több szélsőségesebb eszmét, és magát jobbikosnak valló ismerősöm hangoztatta már, hogy Hitler mennyire jó volt, hogy neki kellett volna nyernie a nagy háborút. Na már most ezt azért sem értem, mert a náci árja fajelmélet szerint mi magyarok Hitler szemében még egy alsóbbrendű faj is voltunk, tehát lenézett minket. Akkor nem értem, hogy miért van ez a fajta felnézés Hitlerre? Vagy más jobbikosok hogyan vélekednek erről?

2015. jún. 4. 14:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem Hitler tehetséges politikus volt, 10 év alatt egy legatyásodott , csóró országból nagyhatalmat csinált.

Viszont, sok dologban, sok céljának megvalósításában nagyon rossz eszközt választott.

Emellett Hitlernek volt 1-2 magyarellenes beszólása is.

Horthy sokkal szimpatikusabb nekem, mint Hitler.

2015. jún. 4. 21:07
 12/15 anonim ***** válasza:

1. Negatívum: Báránybőrbe bújt farkasok.

2. Pozitívum: nem söprik szőneyg alá a valódi kérdéseket (cigányság magas arányú bűnözése, meg még egy csomó mindenre keresik a választ)

2015. jún. 6. 17:10
 13/15 anonim válasza:

a jobbikos ismerőseim véleménye ugyanannyira megoszló, mint a nem jobbikosoké.

a tizenévesek közül olyan 5% szereti, 17-18 éves korukra legkésőbb kinövik.

a nagyon tahó, tudatlan ismerőseim között ez az arány olyan 10%.

idősek között 0%.

vagy ha erre vagy kíváncsi, a jobbikos ismerőseim közül a butábbaknak kb 30%a. egy jelentős részük meg hírből sem ismeri hitlert. ha már itt tartunk, nekünk sem kellene.

2015. jún. 10. 01:43
 14/15 anonim válasza:
A jobbikosok nem tekintik szellemi vezetőnek Hitlert. Üdv, EgyJobbikos
2015. jún. 25. 22:24
 15/15 anonim válasza:

Jó volt,amit csinált csak nem votl elég alapos! Na jó nem leszek g*ci,de nézd a jobb oldalát.A szegénységből gazdagságot csinált,amikor felépítették a koncentrációs táborokat,az mind munkahely volt! A munkásokat nyaralni vitték (hajóút stb.)

Én voltam Auschwitzba és nem mondanám szörnyűnek...azt az álláspontot vallom hogy őket csak dolgoztatták mármint a nőknek katonai ruhát kellett varrjanak és stb. és ugye a tifusz meg a többitől meghaltak hogy kosz volt ott meg minden és ezért hozták létre a krematóriumokat.

De persze ki mit vall. A szomszédunk zsidó a házuk akár egy hodály amikor meg ott vannak a rokonok BMV,Audi,Merci kocsik csak abból is a legújabb :DD

Persze volt sok ártatlan ember is aki meghalt,de az igazi zsidó aki a "bajokat csinálta" azt nem kapták el és nem is fogják :)))))))))

14/L

2016. jan. 10. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!