A jobbikosok hogyan vélekednek Hitlerről?
Szerintem Hitler tehetséges politikus volt, 10 év alatt egy legatyásodott , csóró országból nagyhatalmat csinált.
Viszont, sok dologban, sok céljának megvalósításában nagyon rossz eszközt választott.
Emellett Hitlernek volt 1-2 magyarellenes beszólása is.
Horthy sokkal szimpatikusabb nekem, mint Hitler.
1. Negatívum: Báránybőrbe bújt farkasok.
2. Pozitívum: nem söprik szőneyg alá a valódi kérdéseket (cigányság magas arányú bűnözése, meg még egy csomó mindenre keresik a választ)
a jobbikos ismerőseim véleménye ugyanannyira megoszló, mint a nem jobbikosoké.
a tizenévesek közül olyan 5% szereti, 17-18 éves korukra legkésőbb kinövik.
a nagyon tahó, tudatlan ismerőseim között ez az arány olyan 10%.
idősek között 0%.
vagy ha erre vagy kíváncsi, a jobbikos ismerőseim közül a butábbaknak kb 30%a. egy jelentős részük meg hírből sem ismeri hitlert. ha már itt tartunk, nekünk sem kellene.
Jó volt,amit csinált csak nem votl elég alapos! Na jó nem leszek g*ci,de nézd a jobb oldalát.A szegénységből gazdagságot csinált,amikor felépítették a koncentrációs táborokat,az mind munkahely volt! A munkásokat nyaralni vitték (hajóút stb.)
Én voltam Auschwitzba és nem mondanám szörnyűnek...azt az álláspontot vallom hogy őket csak dolgoztatták mármint a nőknek katonai ruhát kellett varrjanak és stb. és ugye a tifusz meg a többitől meghaltak hogy kosz volt ott meg minden és ezért hozták létre a krematóriumokat.
De persze ki mit vall. A szomszédunk zsidó a házuk akár egy hodály amikor meg ott vannak a rokonok BMV,Audi,Merci kocsik csak abból is a legújabb :DD
Persze volt sok ártatlan ember is aki meghalt,de az igazi zsidó aki a "bajokat csinálta" azt nem kapták el és nem is fogják :)))))))))
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!