Szerintetek az véletlen hogy a top 10 egyetem a világon mind fizetős?
Figyelt kérdés
2015. máj. 3. 15:35
1/14 anonim válasza:
Linkeld be azt a top 10 egyetemet, mert az a gyanú hogy inkább az derül ki ebből, hogy angolszász egyetem mind a 10, vagy egyáltalán mi alapján állították sorba őket, mert jónéhány módszer van ami alapján sorrendet állítanak egyetemek között.
2/14 anonim válasza:
Nyílván nem. Nagyobb bevételből több pénz megfizetni a legjobb oktatókat, a legjobb felszereléseket.
3/14 A kérdező kommentje:
angol amerikai
de van ázsiai is a top 25ben
2015. máj. 3. 15:57
4/14 anonim válasza:
Vedd már a fáradtságot és linkeld be amit nézel úgy könnyebb válaszolni ha látjuk is mire gondolsz nem csak felteszel egy statisztikáról egy random kérdést ami akár következmény is lehet nem pedig ok.
6/14 anonim válasza:
7/14 A kérdező kommentje:
és mindegyikben angol amerikaiak vannak az eslő 10 ben
2015. máj. 3. 16:13
8/14 anonim válasza:
Mivel a tudomány nyelve az angol, és amúgyis az USA és Kína, Japán költik a legtöbbet kutatásra, aminek fontos része a kutatók odacsábítása. És ezen kutatók nagyrésze egyetemi tanár is. Fogadjunk az első 10 egyetemen mindnél tanít Nobel-díjas és valószínűleg van pénzük a legújabb műszerekre. Ettől nem lett rosszabb egy másik egyetem és főleg nem képez kevésbé jó szakembereket.
9/14 anonim válasza:
egyértelmű, hogy a fizetős helyek a nyerők. ahol van pénz a rendszerben, ott megtudják fizetni a jó oktatókat, felszereléseket, és a diák is jobban odateszi magát, ha tudja hogy még többet fizethet, ha sokáig húzza az időt az egyetemen.
10/14 A kérdező kommentje:
" USA és Kína, Japán költik a legtöbbet kutatásra,"
a gdphez mérten
dél korea izrael japán svédország finnország a sorrend
összegben viszont nem tévedtél.
2015. máj. 3. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!