Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hogy nem háborodtak fel az...

Hogy nem háborodtak fel az emberek a munkaerőpiac szón, és annak igen gyakori használatán?

Figyelt kérdés

Mik az emberek újkori pénzért kapható rabszolgák??? S) Ja és nem voltam még alkalmazott, csak foglalkoztató. Tehát nem személyes sértettségből írom. (Bár az ember legrosszabb főnöke saját maga, mert ha talpon akar maradni, és fejlődni, akkor sokszor amit mással nem tenne meg azt magával képes.)

Soha nem használtam a dolgozok, vagy a munkások megszólítást, emberek vagy kollégák - ha én is részt vettem abban a munkaterületben aktívan.

2015. ápr. 26. 00:14
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:

1/4 igazsághoz adtak 1/5-öd maszlagot

4/5 igazsághoz adtak 1/5-öd maszlagot*

2015. máj. 5. 08:18
 32/33 A kérdező kommentje:

Én ismerek nem egy olyan magasan képzett embert,*

Túl keveset beszélek magyarul. Sorry!

2015. máj. 5. 18:57
 33/33 A kérdező kommentje:

# 15 - Az idomított agymosás, és nem oktatás ami az első 12 évben zajlik. Ha a csont után ügyesen rohangálsz, az még nem szabad játék. Ugyan így beégetett sémák közt gondolkozol, Petőfi nem karrierista volt, hanem önfeláldozó hős ;), a Szécheny szerint hamis kártyás zugügyvéd, aki a özvegyeket csapolta le, Kossuth megjavult és csak akkor eset vissza amikor Görgeinek át adta összes posztját. :)))

# 14 Igen csak egy energia forrásnak kezel a kormány.

2015. máj. 5. 19:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!