A tesco nyitvatartási ideje miért lett éjszaka is (! ) korlátozva?
A rendelet nem csak a vasárnapi zárvatartást szabályozza, hanem előírja azt is, hogy csak 06 és 22 között lehetnek nyitva az üzletek! És ez nem csak a Tescora érvényes!
Sok ostoba tiltakozó csak a vasárnapi zárvatartás miatt tiltakozott, közben meg elsiklottak a részletek felett!
Most akarnak módosítani -az ökrök- hogy 04-től lehessenek nyitva, hogy legalább a reggeli munkába menők vehessenek friss kaját!
Szabad országban, szabad emberek azt tesznek - amit szabad.
Így döntöttek és szlussz, ez a demokrácia. Azt nem értem, milyen alapon dönti el bárki is, hogy egy kapitalista világban, ha egy cég (Tesco, Auchan) úgy dönt, hogy akár heti 7 x 24 órában nyitva tart, azt miért nem teheti?
Akkor minek van ott az a nagy böhöm, marha épület, hogy nézegessük, milyen szép, jó nagy parkolóval, de jó, hogy megépült.
Az én életvitelem olyan, hogy gyakran vásároltam éjszaka (nem jó kedvemből), vagy pl. ünnepek idején, koránkelő vagyok, így elugrottam hajnalban, és el lehetett kerülni a tolongást. Most már ez sem lesz, ezzel is beljebb vagyunk, de jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!