Az ún. "antiszemitáknak" a többsége a jómódúak közül kerül ki Magyarországon. Miért gondolja valaki még ma is úgy, hogy aki nincs oda a zsidókért, az sikertelen?
"Erre: [link]
Ami ugyanaz, de azért egy vh-s cikket komolytalanság lenne linkelni, bármiről is legyen szó."
Erre belinkelsz egy bulvároldalt...
Grat.
"Nem savanyú, csak azt nem értem, mielőtt valaki ilyen dolgokba belemegy, miért nem sajátítja el a jóval alapvetőbb dolgokat (helyesírás, szövegértelmezés, logika, stb). Mivel látszik, hogy te ezekkel nem rendelkezel,"
Miért feltételezed, hogy nem rendelkezem ezekkel? Ha valaki a másik helyesírásába köt bele, akkor az illetőnek nagyon hülyének és kvázi "vitára" teljesen alkalamtlannak kell lennie, főleg, ha egy olyan írásról van szó, ami nélkülözi a helyesírási hibákat. De nem kell semmibe, ahogy fogalmazol, belemenni, mert én csak egy egyszerű kérdést tettem fel egy felméréssel kapcsolatban. Mit gondolsz, mibe kéne jobban belemenjek mégis?
" így erősen megkérdőjelezhető, hogy egy jóval bonyolultabb dolgot átláss."
Meglepődnél kis pajtás ;).
11:
Bármelyik bulvároldal hitelesebb egy vs nevű viccoldalnál, aminek a bulvároldalnak való titulálása még a blikket is sértené.
Aki azzal van elfoglalva szabadidejében, hogy a zsidókon gyűlölködjön, az nem lehet túl normális ember.
Vagy túl sok a szabadideje, ergó keveset dolgozik.
16:
ezek szerint te készítettél egy felmérést az "antiszemiták" körében, és pontos kimutatásaid vannak arról, hogy átlagosan naponta mennyi időt vesz el az állítólagos zsidók iránti gyűlölködés. Szeretném megkérdezni, hogy melyek a legaktívabb órák, azaz melyik napszakban járatják az emberek maxra a "gyűlülködést".
Remélem tudsz erre válaszolni, máskülönben amit ide hadováltál az nem más, mint egy nagy semmi.
Szerinted az, ha valaki nem szereti a zsidókat, az az emberektől időt vesz el? Több szabadideje van egy olyan embernek, aki szereti a zsidókat? Ezt mégis hogyan gondoltad?
Feltételezem te sem gondoltad, hogy komolyan fogom venni azt a semmit, amit idefirkantottál, és még komolyan válaszolni is fogok rá. Egyszerű emberre és gondolkodásra vall a hozzászólásod, nem sértésből mondom, nincs azzal semmi baj, ha valakinek egyszerű a gondolkodása, elvégre ők is megtalálhatják azt, amivel foglalkozhatnak, meg ők is érthetnek valakihez.
Vagy esetleg tapasztaltad, hogy a magyarok iránti gyűlölet időt emészt fel, aztán abból indultál ki?
"Szerinted aki nem szereti a zsidókat, az tudatlan?"
Habár nem nekem szólt a kérdés, de azért leírom, h a válasz miért IGEN.
Az antiszemiták tipikus indokai, h miért gyűlölik a zsidókat:
1. Őket szolgálja ki az egész politikai elit.
2. Nem dolgoznak, csak elveszik a szegény magyarok pénzét, akik becsületes kétkezi munkából élnek.
3. "Mer' báncsák a palesztinokat"
4. Nem is volt Holokauszt!
5. Mert ők uralják a világot.
6. Mert tönkreteszik a világot. (Amit ők uralnak)
7. Mert léteznek.
8. Mert a Jobbik azt mondta.
9. Mert smucigok!
10. Csak.
És ehhez hasonlók...
Na most, aki ilyeneket mond, azt hogy lehetne "nem tudatlannak" nevezni?
18:
Ezek nem tipikus válaszok, a kommented csupán a te szubjektív, és a legkevésbé sem párttalan véleményed manifesztációja, semmi több.
Feltételezem te sem gondoltad komolyan a hozzászólásodat. Vagy azt tudom mondani neked, amit az előzőnek is. Olvasd el, és fordítsd le a te esetedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!