Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Nincs infláció akkor mégis...

Nincs infláció akkor mégis mitől drágul minden?

Figyelt kérdés
azt hiszik ezek hogy át lehet verni az embert?engem pl nem.januárban vettem észre hogy vettem egy csokit egy chipset és egy kiló rizst 60ft-al fizettem többet mint decemberben.olvasgattam mit írnak az "okosok": mert drágább lett az euró a válság hatására.igen ez jól megmagyarázza-.-szerintem tavaly is meg idén is 300 310 körül volt. és még azzal akarnak félrevezetni hogy statisztikákat készítenek hogy itthon olcsók az élelmiszer árak.csak ahol drágább ott alaphangon sokszorosát viszik haza az emberek az itteni béreknek.én szívesen fizetnék kétszer annyit a kenyérért havi 600-800ezres jövedelemből.
2015. márc. 31. 16:45
 1/10 anonim válasza:
0%
Evidens, hogy a neonatológus introvertált pixilláció miatt percepcionális.
2015. márc. 31. 16:49
 2/10 anonim ***** válasza:

Gyakorlatilag meg is válaszoltad a saját kérdésed: van infláció, csak nem ezt mondják. ("drágább lett az euró a válság hatására" )

Egyébként a csokin, meg a chipsen "Csipszadó" is van, lehet, hogy az emelkedett január 1-től.

Nincs jelentős különbség az élelmiszerárakban a magyar meg az uniós között, csak hát ugye mi jóval kevesebb pénzből gazdálkodhatunk.

2015. márc. 31. 16:58
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Itthon sem olcsóbbak az élelmiszerárak, mint Németországban, vagy Ausztriában.

A kormány meghamisítja a statisztikákat. Összehasonlítja a kenyér árát a traktoréval.

2015. márc. 31. 16:59
 4/10 anonim ***** válasza:
61%

Ez az infláció is olyan mint a többi fideszes "nagy" "eredmény" Orbánék azt sulykolják a népbe hogy hogy szinte minden téren javulást ért el a kormány, ennek ellenére viszont nap mini nap szembesülünk az ellenkezőjével.

Semmivel sem élünk jobban mint mikor Bajnai átadta a kormányzást Orbánnak, viszont tízszer annyi adót fizetünk.

2015. márc. 31. 17:14
 5/10 A kérdező kommentje:
igen, sok helyen ugyanolyan az ár.csak ezt is manipulálni próbálják mert azt nem magyarázzák meg sokkal többet keresnek,ahol meg kevesebbet ott olcsóbb is.a magyar drágulás európában első helyen áll az elmúlt 10-15 évben.a csórónak titulált országokban pl macedónia,románia olcsóbbak az árak.az azonos árfekvésű helyeken jóval többet keresnek.ahol pedig picit magasabbak az árak ott iszonyat pénzeket vihetnek haza.
2015. márc. 31. 17:14
 6/10 A kérdező kommentje:

saját bőrömön tapasztalom hogy egyre rosszabb.

nem kéne a kormányt büntetni hazugságért? ha magánszemély hazudik és így ad el valamit üzletszerűen azt büntetik.a reklámokat büntetik ha hazudnak benne.a kormány még a törvény alól is kivétel?

2015. márc. 31. 17:19
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha Orbánt és a bandáját megbüntették volna a hazugságaikért mára mind a börtönben ülnének egytől egyig. A közpénzek osztogatásával is ugyan ez a helyzet.

Négy millió éhező országát csinált Magyarországból, éhezés kilátástalanság és elvándorlás lett a nagy ígéreteiből. Remélem egyszer elszámoltatják és megfizet a bűneiért.

2015. márc. 31. 20:13
 8/10 anonim ***** válasza:

Ne vegyél csokit és chipset!

Rendes magyar ember nem eszik ilyeneket, ezek a hanyatló nyugat ópiumai!

2015. márc. 31. 21:19
 9/10 Komplikato ***** válasza:
2-es és akkor nem beszéltünk róla, hogy a nagy élelmiszerláncok egyik adóját (felügyeleti díj) tizenhatszorosára emelték, ami élelmiszereken van, valamint környezetvédelmi adó hegyeket tettek mosószerekbe, tisztálkodó szerekre, de még a napelem árába is. Ezt persze úgy hívják ADÓEMELÉS, csak ez tiltott szó egyes körökben ugye.
2015. márc. 31. 23:11
 10/10 A kérdező kommentje:
tényleg a kormány szerint az akkumulátor környezetbarátabb a napelemnél:) kihivnám őket egy versenyre.én a fejemre teszek egy kiégett napelemet ők meg akkumulátor savat és az nyer aki tovább bírja:)
2015. ápr. 1. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!