Ez a szanyi tibor nevezetű miért gyalázza a keresztényeket? Ez egy keresztény ország.
Nem vagyok keresztény. Miért ne mondhatnám azt, hogy az egész kereszténység egy butaság. Egy dedós mese.
Ha ennek ellenére az én adómból az állam támogatja ezeket a mesemondókat súlyos százmilliárdokkal, akkor talán joggal lehetek felháborodva, hogy milyen alapon???
Magyarországon szólás és véleményszabadság van, ilyen módon nekem és Szanyi Tibornak is joga van véleményt alkotni egy vallási csoportról, ez nem gyalázás.
Amúgy semmi bajom a keresztényekkel, amíg otthon a négy fal között csinálják! :-p
21:
Ezekután senki nem vesz téged komolyan; nyilván te sem komolyan gondoltad azt, amit idehadováltál többször. Nem kell mindig, mindennel kapcsolatban a többségi társadalommal szemben menni.
Szerintem az, hogy egy meztelen nő vonagljon a Bibliával, meg hogy a csúnyáján a rőzse fordított keresztet alkot, nem fér bele a szólásszabadságba, főleg nem az, hogy egy szanyi kiposztolja az úgynevezett facebook-ra. le is törölték a profilját ennek az alkoholista hazátlannak.
"Ez egy keresztény ország."
Nem.
Magyarország keresztény ország. Volt még régen.
Már nem az, ebből már kinőttünk.
52%-os:
Attól még, hogy több részben írod még meg a mondanivalódat, mert azt a látszatot akarod kelteni, hogy több ember mondja, mi tudjuk, hogy ezt mind te írod, és nem sok ember osztozik a te álláspontodon.
Keresztény arszág, az előbb már ki lett beszélve, de ha gondolod, akkor szólj az alkotmányozóknak is, mert rosszul tudják. Világosítsd fel őket, mert mindenki ad a véleményedre.
Ugyan már!
A tudomány és az egyetemleges civilizációs tudásanyag már régen meghaladta a vallásokat.
Nem életszerű a XXI. században arról beszélni, hogy egy vallásnak van-e létjogosultsága.
Ne játszd már a térítőt kedves kérdező!
Nincs isten.
Hidd el. Lásd be. Jobban leszel utána. :-)
Sokan jarnak templomba? LOL. akkor miert sir-ri az egyhaz hogy alig lezengenek a templomokban, papot alig talalnak, nem hogy hivoket. A magyar lakossag kevesebb mint 10%a templombajaro, de ennek is egy resze egyszeruen hipokrita, ahogy te is az vagy, draga kerdezo. raadasul uldozesi maniad is van, ha azt gondolod hogy egy ember valaszolgat neked kulonfele felhasznaloi nevek alatt :)
Laktam egy ideig egy "katolikus" faluban ahol 4000en elnek ebbol kabe 50en jarnak rendszeresen templomba, meg van masik 50 aki elmegy karacsonykor ejfeli misere "mert az olyan szep" igaz a liturgiat azt nem ismeri. A maradek le se xarja az egyhazat, de egy reszuk ettol meg katolikusnak vallja magat a nepszamlalaskor mert azt hiszi hogy a kereszteles szamit...
Nagyon-nagyon kis kisebbseg vagytok ti, de a hangotok hatalmas, es azt hiszitek hogy jogotok van mas emberek eletet is szabalyozni a vallasotok eloirasaira hivatkozva, amit ti magatok sem tartotok be, hiszen most meselted el hogy azokat a szabalyokat nem is kell betartani :)
De erre a szabalyokra hivatkozva kepesek vagytok kibaxni egy egesz orszaggal, lasd vasarnapi zarvatartas? A helyedben inkabb szegyellnem magam es nem osztanam az eszt a neten a nemletezo kereszteny magyar tobbsegrol.
Ettol fuggetlenul: fogalmam sincs mit mondott vagy csinalt Szanyi, nem is erdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!