Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Opelt be lehetne vinni az USA-ba?

Opelt be lehetne vinni az USA-ba?

Figyelt kérdés

csak mert sosem lehet latni opelt meg skodát.

egyaltalan miert nincs ott?

2015. jan. 29. 11:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Pedig az opelt a GM gyártja de túl európai autó. Az amerikai igények mások
2015. jan. 29. 11:39
 2/14 anonim ***** válasza:
90%

Szia!

Amerikában és Angliában A Vauxhall az Opel...:)

LINK: [link]

2015. jan. 29. 11:52
 3/14 anonim ***** válasza:
Tavaly, amikor kint voltam, láttam egy Opel Insigniát. Aztán megnéztem jobban, és Buick jel volt rajta. Tehát van ott is, csak máshogy hívják.
2015. jan. 29. 11:54
 4/14 A kérdező kommentje:

azt tudtam, hogy ausztraliaban meg az UK ban vauxhall, de amcsi videokban nem lattam

de lehet hogy ott meg buick, ahogy a harmaska mondja

skoda?

2015. jan. 29. 11:59
 5/14 anonim ***** válasza:
41%

Belehet vinni, persze.

De, valószínűleg elég költséges.

2015. jan. 29. 12:10
 6/14 anonim ***** válasza:

Érdekességként: még a '80 - as években hallottam, hogy valaki kitelepült, s magával vitte az 1500 - ös Zsiguliját. Érdekes jelenség lehetett az amerikai utakon, lehet, kapott volna ott egy használt autót annyiért, amibe a kiszállítás került.

Egyébként régen forgalmazták az USA - ban a Yugo autókat (fiataloknak: a jugoszláv Zastava egy változata volt).

Hallottam, hogy Dáciákat (a régieket, még a szoci időkben) is árultak kint, de, hogy ez mennyiben igaz, és mennyit sikerült belőlük eladni, azt nem tudom.

2015. jan. 29. 12:12
 7/14 A kérdező kommentje:
igen, én is azért gondolkoztam el ezen a skoda meg opel kivitelre, mert nem sűrűn láthatnak olyat:D
2015. jan. 29. 12:57
 8/14 A kérdező kommentje:
kivitelen*
2015. jan. 29. 12:57
 9/14 anonim ***** válasza:

Be lehet hozni? Be.

De minek?

Ebbol akarsz megelni? Felesleges, hallott ugy. A behozatal tobbe kerulne, mint amennyit keresnel vele.

Sajat celra, mert jossz ide elni es nem tudod az eleted az Opeled nelkul elkepzelni? Akkor megoldhato, de nagyon koltseges lesz.

En tavaly lattam San Franciscoban egy kocka Ladat, a rendszama is az volt, hgy MyLada ;)

Lattam mar kis Polskit, de nem forgalomban, hanem valakinek a kertjeben, illetve forgalomban lattam mar Peugeot-ot is, azt tobbszor is mert a kornyekunkon lakik.

Daciat meg egyet sem.

Miert nincsenek? Mert nincs rajuk szukseg sem kereslet. Pl. francia autot egy darabot nem latsz. Az amcsik ugy latszik nem szeretik a franciakat. A kis (uj) Fiat-ot viszont mar behoztak, jopofa jargany. Sot legutobb a kereskedesben Alfa Romeot 4C is volt szerencsenk korbe mustralni. Remek darab de qrva draga... Persze nekunk, europai szemmel nezve, hisz Alfaja volt az osszes suhancnak a keruletben fiatalkoromban, az amerikait meg lehet vakitani, hogy uuuu olasz verda, nagyon meno.... de ha el akarnek annyi penzt verni egy kocsira, akkor veszek egy Porsche Boxtert, annak legalabb van statusza...

2015. jan. 29. 20:45
 10/14 A kérdező kommentje:

nem az usában élek, ez csak elméleti kérdés. és csupán azért, hogy megnézzék:D

a kockaladás meg nagyon komoly lehetett:DDDDD

2015. jan. 29. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!