Magyarországon mikor épülnek felhőkarcolok?
Figyelt kérdés
Lehetne pár ilyen magyar város, mint pl. Frankfurtban2015. jan. 20. 19:55
2/9 t_GaRami_a válasza:
Te gondolkodsz is, vagy csak kérdezel?
4/9 anonim válasza:
soha
elvitték a stadionok a pénzt meg a fideszes cimbik
5/9 anonim válasza:
Az egyetlen város ami eltudna tartani pár felhőkarcolót az Budapest belső kerületei, de ott történelmi jelentőségű épületek vannak.
6/9 A kérdező kommentje:
Olyan városokba ahol történelmi épületek vannak nyilván nem, de kisebb városokba jól nézne ki. Mint például ezen a képen: [link]
2015. jan. 21. 13:50
7/9 anonim válasza:
Vicces, hogy egy kifigurázó képet veszel példának.
8/9 anonim válasza:
Az 5-össel egyetértek! A felhőkarcolók rontják a városképet és a történelmi épületek a háttérbe szorulnak. Sokszor jártam Londonban, így szemtanúja voltam az építkezéseknek. Tavaly voltam kint legutóbb és hát, mit láttam: annyi felhőkarcoló épült, hogy már észre se lehet venni a történelmi épületeket...
9/9 anonim válasza:
Mondjuk ez a városképes dolog attól is függ, hogy hol lennének felhőkarcolók, nem kötelező a történelmi belváros közepén lenniük.
Általában arról szólnak az álmok, hogy Csepel-Albertfalva összekapcsolásával egy kvázi új városközpont lenne kialakítva, arra láttam már felhőkarcolós terveket is....persze a papír sok mindent elbír.
Valóságban meg ehhez olyan szintű befektetők kellenének, akiknek megéri ide építeni és ekkora mértékben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!