Bármilyen kisebb városba megyek szar, lerobbant házak, szar utak fogadnak és ezt már rohadtul utálom.
A főváros van többnyire rendben, de azért ott sem a legjobbak. Külföldön meg kb. mindenhol jó házak meg utak vannak többnyire, szépen le vannak festve stb... Miért?
Hogy az USA-ban elenyésző mennyiségben vannak lepukkant részek?? :DD
2015. jan. 20. 17:28
14/21 anonim válasza:
Nemrég jelentették be hogy Felcsút megkapta az engedélyt a repülőtér építéséhez. Úgyhogy nem mindenütt romlik a környezet. Egy ezerötszáz lelkes kiskösségnek egyébként is szüksége van egy komoly repülőtérre nem?
2015. jan. 20. 17:49
15/21 anonim válasza:
Franciaország, Spanyolország, Olaszország, Belgium, Portugália, Görögország, Finnország is így néz ki. A nyugatnémet, holland, osztrák, svájci makulátlan utcakép egyedi a világon, más jobb sorú országok pl. a bekezdés elején felsoroltak kb. a mi utcaképünkkel rendelkeznek.
2015. jan. 20. 17:50
16/21 anonim válasza:
Nemrég voltam pl. Finnországban, amiről úgy gondoltam, hogy olyan, mint a többi skandináv ország. Tévedés. Vidéken ugyanúgy kátyús utak vannak és lóg a sok légkábel a lámpák, oszlopok között, olyan érzésem volt, mintha nálunk lennél, a tamperei vasútállomás vécéje, meg rögtön egy 70-es évekbeli MÁV-állomésra repített vissza.
2015. jan. 20. 17:51
17/21 anonim válasza:
Belgium, vidék:
Omladozó házak, ide-oda dőlt villanyoszlopok, melyeken magyar gyártmányú, kádár-rendszerbeli lámpák vannak felszerelve!
Brüsszel:
Bűz az utcán, szemetes zsákok belőlük kiömlő szeméttel minden gyepen, össze-vissza penetráns szagú csövesek alszanak, a központban a bástyánál átható húgyszag, a várfal kövein kétes eredetű foltok mindenfelé.
2015. jan. 20. 17:54
18/21 anonim válasza:
Azért mert olyan ronda polgárai vannak mint te is.
2015. jan. 20. 18:14
19/21 anonim válasza:
14: Először nem hittem el, de tényleg! Ráadásul szálloda is fog épülni, ami ha jól vettem ki, akkor a Viktorék tulajdona lesz.
Konkrétan beszarok.
2015. jan. 20. 18:50
20/21 anonim válasza:
"Csak par orszag rosszabb"
Max Europaban.
Azsia,Afrika,Del-Amerika nagy resze sokkal szarabb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!