Maffia módszer. Ilyen van?
Figyelt kérdés
Ez városi legenda vagy létező dolog.
Maffiózok olyan családoknak keresnek fel ahol van beteg kisgyerek és sokszor csak milliókért műtenék meg külföldön. A pénzt odaadják, és az apukának (akár évekkel később is) el kell vallani egy bűncselekmény vagy megcsinálni vagy magára vállalni miután akár 10- 15 évet kell majd ülnie. Ez kamu ? ki az a hülye aki ülne 15 évet a semmiért nem ?
2015. jan. 18. 15:50
1/3 anonim válasza:
Nem tudom kamu-e vagy sem, de megválaszoltad a saját kérdésed, egy felelős szülő szerintem ülni 15 évet, hogy a gyereke élhessen még 60-at, a felelőtlen meg nem gondol bele a hosszú távú dolgokba úgyhogy azért megy bele. Ismétlem nem hallottam még ilyesmiről szóval hipotetikus a válaszom, de ha ilyen lenne valószínűleg én is megtenném, hogy a gyerekem élhessen.
2/3 anonim válasza:
Nem a semmiért fog ülni 15 évet. Te valószínű még csak egy 22 éves suhanc vagy, még nem érzed ennek a súlyát.
Mi az a 15 év? simán. (amiből jó esetben 10 kell csak leülni.)
3/3 anonim válasza:
Nem tudom, hogy törént-e már ilyen(én simán el tudom képzelni), de sokan megtennénk ezt a szeretteinkért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!