A jobboldali hazafiak, nemzeti radikálisok, miért szeretik a déli (konföderációs) államokat? Skinhead koncerteken is szoktak ilyen zászlókat lengetni.
?
Milyen államra gondolsz?
Nem láttam még ugandai zászlót skinhead kezében.
Nyílván politikai egyetértés miatt...
De én nemzeti radikális vagyok, és élt az USA-ban. Én nem szeretem a "déli államokat", kevésbé fejlettek...
Azért mert a déliek a hagyományos családbarát értékrendet képviselik inkább és a fehér emberek érdekeit védik a nem fehér, munkakerülő életmódot képviselő emberszabásúakkal szemben. A család természetesen egy nő és egy férfi kapcsolatát jelenti, amelyből gyermekek születnek, akik a jövőt jelentik.
"Rasszista homofób" kifejezések fordítása egyik előzőnek = fehérgyülőlő családellenes
A déli államokból a felszabadított feketék sajnos nem utaztak vissza hazájukba Afrikába, hanem inkább ott maradtak Délen és jelenleg is ők okozzák a legtöbb problémát.
A Konföderáció András keresztes zászlaját kifejezetten kellemes lengetni egyébként, mert az északi sz arházi jenkik dühösek lesznek tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!