Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Támogatnád az alábbi "magyarfi...

Támogatnád az alábbi "magyarfigyelő" rendszer bevezetését külföldön tartózkodó magyarok számára?

Figyelt kérdés

Az idegen országban a magyar nagykövetségen lennének tagok a Belügyminisztériumból, akik figyelnék az adott országban tartózkodó magyarok napi tevékenységét és időnként bekopognának hozzájuk elbeszélgetni velük, hogy miért lenne érdemes hazamenniük Magyarországra, és miért Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin a legjobb államfők a világon.

Akik turistaként mennének külföldre, azokat leszólítanák az utcán és finoman megdorgálnák, hogy legközelebb az országon belül kiránduljanak, ne más népek zsebét tömjék szórakozásból.

2014. dec. 29. 23:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

"szerelik a warburgot és a rádióból üvölt a zene"

Ez a hülyegyerek megint?

2014. dec. 30. 07:39
 12/15 BlackSword ***** válasza:
100%
Nem támogatnám, de ha bejön én a monacoi állást kérem...
2014. dec. 30. 08:08
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez az a kérdező, aki nyugatellenes filmeket akart forgatni. Egy orvos nem ártana neki...

"és miért Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin a legjobb államfők a világon."

Itt konkrétan szénné röhögtem magam :D

2014. dec. 30. 13:09
 14/15 anonim ***** válasza:
nem!
2015. ápr. 13. 02:43
 15/15 anonim ***** válasza:
amúgy miért is lenne ez jó? miért kéne bárki napi tevékenységét is figyelni?
2015. ápr. 13. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!