Magyarország vagy Új-Zéland konzervatívabb hely szexualitás terén?
Figyelt kérdés
2014. dec. 10. 12:40
2/11 anonim válasza:
Új-Zélandon legális az azonos neműek közötti házasság, úgyhogy szerintem Magyarország.
3/11 anonim válasza:
Új-Zéland gyakorlatilag egyenlő Ausztráliával.
Teljesen liberális és népközpontű ország.
4/11 anonim válasza:
Magyarország konzervatívabb.
De, más téren meg Új-Zéland konzervatívabb.Japán után a legizoláltabb ország.
5/11 anonim válasza:
Ez igaz.A konzervatívság nem csak a szexualitásban nyilvánulhat meg.
Nagy-Brittania is elég konzervatív ország,mégis nyitott szexuális téren,pl.
6/11 anonim válasza:
Magyarország. Új-Zélandnak még hagyományai sincsenek nagyon, amiket őrizhetne, erről olvastam már sokat. Ezért is az egyik legjobb kivándorlási célpont, ha valakinek van ott használható munkája; az a kultúra nagyon befogadó, és folyamatosan alakul annak függvényében, kik érkeznek, kik gyarapítják. ( Néhány éve már magyaros is mehetnek dolgozó-túrista vízummal, vagyis kimész mondjuk nyárra, szerzel munkát, vízumot hosszabbítasz... )
7/11 anonim válasza:
Ha csak a törvényeket nézzük, akkor Új-Zéland.
8/11 anonim válasza:
Nagy Britannia abszolút nem konzervatív, semennyire.
Tele van bevándorlókkal, London 50 százaléka afrikai, meg muszlim.
Konzervatív állam az például Japán, Lengyelország.
Egy konzervatív államban nem nagyon van bevándorlás.
10/11 anonim válasza:
Nem mindegy, meleg -e?! Én nem vagyok, de az például engem is érint, ha a rendőr közerkölcs megsértése címen legombol rólam egy kis pénzt, amiért egy Balaton melletti városban nyáron, pasiként póló nélkül mászkálok. Bravó, kereszténység, bravó Fidesz-KDNP!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!