Mit csináljak a szomszéddal? Feljelenthet ezért?
Csak hétvégente van itt.
Külföldi, magyarul nem nagyon tud, azt is töri.
Állandóan döglött állatokat dobál át, tegnapelőtt egy galambot például.
Meg, amikor mossa a kocsiját, azt a vizet, amivel mosta azt átönti a kerítésen az én udvaromba.Attól félek, hogy tönkremennek a kerítés mentén a fenyőim.
Pedig olyan igényesen felújíttatta a házát, azt hittem, hogy kulturált ember költözik a szomszédba.
Arra gondoltam, hogy valamit én is csinálom neki.Mondjuk a kapualjába kakiltatom a kutyámat vagy ilyesmi.
Feljelenthetne ilyen dologért?
először tedd szóvá!
Ha nem hallgat rád akkor jöjjenek a szankciók!
Odamész hozzá mosolyogva, előre köszönsz.
Ahogy odaértél, szó nélkül megfejeled az orrnyergét, ettől bekönnyezik és nem lát semmit. Amíg az orrából folyó vért próbálja a tenyerével elállítani, keményen alárúgsz egyet, ha szükséges ismételj, míg le nem fekszik.
Utána már csak rá kell térdelni a mellére és artikulálatlan üvöltözés és köpködés közben a döglött galambot, amennyire lehet beletömködöd a szájába.
Ezzel kvázi a tudomására hozod, hogy nincs rá szükséged, nemzetközileg érthető jelbeszéddel.
Garantáltan érteni fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!