Alapszabály! A konkurenciát nem szabad (főként diktatórikus módszerekkel) ellehetetleníteni. (ha külföldi, ha hazai) Nekünk ZEMBEREKNEK az az érdekünk, hogy ne pofátlanodhassanak el az üzletláncok.
2014. nov. 26. 10:01
12/22 anonim válasza:
MAgyarországon nincs magyar üzletlánc. :( csak zsideszes meg külföldi.
2014. nov. 26. 11:44
13/22 Krill válasza:
Az a baj vele hogy a büdös komcsiknak nem tetszik hogy nem őket pénzeli, ráadásul a ballibes komcsik a külföldi multiktól kapják a fizetésüket, így azt a segget kell nyalni.
2014. nov. 26. 19:19
14/22 anonim válasza:
"Az a baj vele hogy a büdös komcsiknak nem tetszik hogy nem őket pénzeli, ráadásul a ballibes komcsik a külföldi multiktól kapják a fizetésüket"
- Mivel én nem szeretem a CBA-t, logikád szerint egy ballibes komcsi vagyok. Ugyanakkor nem tudok arról, hogy külföldi multitól kapnám a fizetésemet. Ha mégis így van, annak hol lehet utána nézni?
2014. nov. 26. 19:52
15/22 anonim válasza:
Nem kell!!!!
Egyébként egyszerűen azt vetik a szemükre, hogy támogatják a nagy áruházak vasárnapi bezárását.
2014. nov. 26. 20:59
16/22 anonim válasza:
Sajnos a komcsik gyalázzák őket, mert Magyar! De nem ez az egyetlen hazaáruló viselkedés a részükről!
2014. nov. 27. 09:30
17/22 Tom Benko válasza:
Azon kívül, hogy erősen túlárazott, rossz minőségű termékeket forgalmaz és tisztességtelen piaci helyzetnek köszönhetően jutott előnyhöz?
2014. nov. 27. 19:48
18/22 anonim válasza:
"Sajnos a komcsik gyalázzák őket, mert Magyar!"
Nem vagyok komcsi, nem is gyalázom őket. De nekem már volt szerencsém eljutni egy két CBA-s raktárba, nem akarod te tudni mik mentek ott. Lóg a pali szájából a cigi miközben a húst veszi át, majd mehet ki a boltba és megveszed mint fa xa magyar áruház minőségi hústermékét...
Ennél már csak a profi volt lejjebb, nem csoda, hogy az ANTSZ bezáratta azt is :D
2014. nov. 29. 13:27
19/22 Aliran válasza:
Dolgozz ott pár hónapot, majd megtudod!
2014. nov. 30. 10:50
20/22 anonim válasza:
Azért mert magyar és nem viszi ki a hasznot, mint a multik.
Nyugaton fordítva van, ott a hazai kereskedelmet preferálják.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!