Melyik a legjobb gázpisztoly szerintetek? Önvédelemre kéne, tehát kizárólag revolvert keresek. (forgótárast)
Nem akarok ilyen olcsójánosokat, mint pl. Röhm RG89N meg társai, egy jó pisztolyt szeretnék, jó anyagból legyen, megbízható legyen.
Melyik a legjobb gyártó amúgy?
Na köszönöm szépen a segítségedet! Ilyet fogok venni, tökéletes.
Másik válaszolónak még annyit, hogy alap esetben egy normál civil embernek elég kell legyen egy ilyen gáz-gumi lövedékes pisztoly. Olvastam róla, lehet kapni olyan töltényt amivel 70 joule az ereje. Tökéletesen elég önvédelemre. Akinek pedig élesre van szüksége, annak baj van a füle mögött és az már úgyis bszhatja, ha ilyesmire szorul.
Kérdező. A Keserű Műveknél vedd meg, mert ott a legolcsóbb. 42 ezer forint! Ők importálják külföldről közvetlenül, ezért náluk megvenni a legolcsóbb helyben.
Tudom hogy csak sima R1-nek van írva az oldalon, de ez valójában a gumis R1 GG, ami 42 ezer.
Gumival töltve is hordhatod közterületen!
Itt egy néhány napos fórumbeszélgetés, ami ezt bizonyítja:
Itt ez a fórum, olvasgasd, itt találsz információkat a gumis fegyverekről, mint a Zoraki R1 GG. Viselheted gumira töltve utcán! Nekem is Zoraki R1 GG van és viselem már lassan másfél éve minden nap gumira töltve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!