Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A Nemzeti Anarchizmusról...

A Nemzeti Anarchizmusról hallottál már? Ha igen:Mit gondolsz róla? Ha nem:Tetszik?

Figyelt kérdés
[link]
2010. jan. 19. 21:52
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
15%
Az ellenkultura.info a kuruc zöldben. Bőrfejeknek való.
2010. jan. 19. 22:09
 2/19 anonim ***** válasza:
17%
Egy ostobaság,semmi szükség olyan mozgalomra,amelyet Rózsa Flores neve fémjelez.És őt én nem nevezném hősnek,még akkor sem,ha nem volt bűnös abban,amiért meghalt.Nem volt tisztességes ember.
2010. jan. 19. 22:25
 3/19 anonim ***** válasza:
90%
Valamit hallottam már, Rózsa Flores jut róla eszembe. De értelmét nem látom.
2010. jan. 19. 22:26
 4/19 anonim ***** válasza:
56%
Nekem tetszik. Nem erőszakos, nem fajgyűlölő, nem kultúraromboló, elveti a szélsőséges szabadelvűséget, nemzeti, "nemzet-védő", antikapitalista és mindenkié.
2010. jan. 20. 06:35
 5/19 anonim ***** válasza:
0%
Hülyeség. Kispolgári álmodozás a kistermelői gazdaságról, ami a 19. századi suszterek és órások számára még vonzó lehetett, a 21. században inkább röhej. Kollektivista, nemzetekben gondolkodik, ennek ellenére arról papol, hogy fel kell szabadítani az embert az elnyomó struktúrák alól. Na most mutasson nekem valaki egy kollektivizmust, ami nem nyomja el az egyéneket.
2010. jan. 20. 07:38
 6/19 anonim ***** válasza:
Ez egy baromság.Ami anarchizmus, az már magában nemzetellenes.
2010. jan. 20. 10:43
 7/19 anonim ***** válasza:

Hallottam, igen, ajánlom Southgate munkásságát (valamint a folkandfaith oldalt), ha beszélsz angolul.

Amúgy nem olyan hülyeség, mint amilyennek a szóösszetételből látszik. Ezért is lehetett a Nouvelle Droite mozgalom egyik meghatározó eszméje.

2010. jan. 20. 11:00
 8/19 anonim ***** válasza:

"Ami anarchizmus, az már magában nemzetellenes."

Tévedés. Olvass Gustav Landauert.

2010. jan. 20. 11:00
 9/19 anonim ***** válasza:
Minek? Már most anarchia van.
2010. jan. 20. 11:49
 10/19 anonim ***** válasza:

Anarchia = a sz*r köré épített ideológia

Rózsa-Flores = félzsidó nemzetellenes hülyegyerek, antináci kiadványok szerkesztője, a délszláv háborúban újságírókat gyilkolt

És most próbáltam visszafogott lenni...

2010. jan. 28. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!