Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ez milyen politikai irányzat?

Ez milyen politikai irányzat?

Figyelt kérdés

Egyneműek házasodhatnak vállalhatnak gyereket.

Mindenki azt a vallást vallja amelyiket szeretné.

Mindenki azt a nézetet vallja amelyiket szeretné.

Gazdaságilag az embereknek kedvez. Mindenben önálló és afelé halad hogy minél nagyobb hatalom legyen.

Katonailag fejleszt ugyanakkor ezt pénzért teszi nem sorozással.

Mindenkivel szövetséget köt és bont ha éppen az jó a gazdaságnak. Erős védelem kiépítse, függetlenedés előkészítése de nem gyakorlása csak ha szükséges.

Szabad piac a hazai emberek támogatása adókedvezményekkel.

2014. aug. 23. 22:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Utolsó:

Ja, csak a lakosság többmint fele bevándorló... Á, nincs ott semmi baj...

2014. aug. 23. 23:19
 12/23 anonim ***** válasza:
Pontosabban nem utolsó, hanem kérdező
2014. aug. 23. 23:19
 13/23 A kérdező kommentje:
Az nem számít. Az ország működik és ez a lényeg. Nyugodtan lehetnek bevándorlók ha egyszer ők adják a lakosságot. Viszont az ország független.
2014. aug. 23. 23:21
 14/23 anonim ***** válasza:
Szívesen lakni egy ilyen országban!
2014. aug. 23. 23:27
 15/23 anonim ***** válasza:
Laknék*
2014. aug. 23. 23:28
 16/23 anonim ***** válasza:

"A liberalizmus arra törekszik hogy önálló legyen? Azt hittem az egyesítést sürgetik és hogy minden egybeolvadjon."

Hát azért hitted ezt, mert a jobbos propaganda félreinformált. A liberalizmus számára a személyi szabadság a legfontosabb. Ez mindig is így volt, mindig is így lesz. Csak próbálják jól befeketíteni a liberalizmust, mert a vezetésnek az a jó, ha az emberek nem becsülik a szabadságukat. Akkor több szrt lenyelnek, ha az a gonosz libsik ellen van.

A HírTV-nek, MNO-nak, kurucnak, a 3. válaszadónak meg a hasonlóknak üzenem: [link]

2014. aug. 23. 23:28
 17/23 A kérdező kommentje:
Van ilyen törekvés? Mármint Svájcot csinálni Magyarországból? Melyik párt szeretné ezt? Mert nem látom át csak hogy hazudik mind. Aztán semmit nem úgy tesz mint ahogy mondja.
2014. aug. 23. 23:33
 18/23 anonim ***** válasza:
Libbancsbibbancs
2014. aug. 24. 00:00
 19/23 anonim ***** válasza:

16.

Nem olvasom az általad említett oldalakat.

Viszont úgy gondolom, hogy a mai liberalizmus az rossz, ami nyugaton van az is rossz.

(Személy szerint egy erős központi hatalomban hiszek, de ez most másodlagos)

Nyugatellenes sem vagyok, inkább csak kritikus.

Svájc pedig nincs tele bevándorlókkal, éppen, hogy ott nem olyan rossz a helyzet, mint mondjuk Franciaországban.

A liberalizmus ez kultúraromboló eszme, a multikulturalizmus kimeríti a kultúrarombolás fogalmát.

Nem természetes dolog, hogy külső erők erőszakkal kényszerítenek különböző emberfajtákat közös populációban való együttélésre.

Emiatt az ideológia miatt, Európában felborulnak az etnikai arányok és Európa elveszíti európai jellegét, meg azt is, ami miatt Európának hívjuk.

Ki az értelmesebb?

Aki azt szeretné, hogy Magyarország ilyen legyen?

[link]

[link]

[link]

Vagy az, aki azt szeretné, hogy ilyen maradjon?

[link]

[link]

[link]

2014. aug. 24. 00:08
 20/23 anonim ***** válasza:
Elvtársam figyelj, figyelj, nem olyan jó az a szabadelvű gondolkodás, mint te azt hiszed... Miért jó, ha a b*zik gyereket nevelnek b*zi "erkölcsre"? Oké, oké, te azt hiszed, ha a te életedet nem befolyásolja akkor oké, mert te individualista vagy. De képzeld el, az ember szociális lény! Szabad piac... Mi sül ki ebből? Sok a szegény, az éhezők még inkább egyre inkább éheznek... Meg miért jó az, hogy veszek egy okostelefont, ami 3 hónap után már sz@rt se ér? (Itt nem feltétlen Hazánkra, hanem a nyugataikra gondolj.) Mert bizony, szabad piac = liberalizmus = kapitalizmus = kapzsiság = ANARCHIA. Egy ideológia fő célja az kell legyen, hogy hatalmon legyen. Legyen ez forradalom (kommunizmus), merényletek (anarchizmus) vagy értelmetlen választások útján. A liberalizmus viszont nem ilyen, az épp azokat támogatja, akik nem olyan gondolkodásúak, mint ők. Ezzel megszegik az ideológiák "első számú íratlan szabályát". Ma libsizmus van hatalmon, de nem jobb a világ, sőt... Meg ez az anti-nacionalista multikulti, amit hirdettek... Nagyon sok olyan eset volt a történelemben, hogy egy nemzetiségek közötti problémát a libsik próbáltak megoldani, és vagy EGYÁLTALÁN nem sikerült, ha meg igen, akkor se teljesen jól (lásd, amcsiban lázadnak a niggák). Én se vagyok ultimate-nacionalista, inkább egyfajta fehér (faji) konnacionaliztmust támogató. Ugyan te azt mondod, a fajok között nincs különbség, hát akkor mesélek neked 2 történetet, amit már sokszor emlegettem itt gyk-n, és még fogok is: szükségem volt egy szimpla bársony nadrágra, mert amim volt kinőttem. Elmentem hát a boltba. És azon csodálkoztam, hogy aránylag sokféle ruházat van az én méretemre szabva, ezek mégse jók. Hát azért, mert azokat kínaikra szabták... Az ő alkatuk más, mint a mienk. Ez még nem túl érdekes, de a következő az az: én egy kis 19 ezres városkában élek az ország keleti részén. Egyszer eljött ide egy néger orvos. Egy ideig nem is volt vele baj. Majd az ügyfelei sorban kezdték el otthagyni a családjaikat, hogy 2-3 napig együtt lehessenek egy négerrel, akivel azonban egész nap dughatnak... 20 néger gyerek van azóta a városunkban... A legdurvább az, hogy az én édesanyám magyar tanár, és az egyik munkatársa egy boldog házasságban élő asszony volt, 3 gyerekkel. És mindet otthagyta! Én mióta ezt tudom, rosszul leszek, ha meglátok egy néger férfit egy fehér lánnyal.
2014. aug. 24. 00:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!