Támogatnád, hogy a M1-en ilyesmi zenével induljon a reggeli műsor?
Adjanak inkább Tom & Jerry-t.
Annak is ilyen a zenéje, de az még élvezetes is és legalább lenne miért nézni azt az ergya csatornát. :D
"Mozgásba hoz, felkészít a munkára, a küzdelemre a nemzetért."
Hát...nem tudom te hol élsz, de részemről a gyárban robotolás, vagy az irodában túlórázás nem a nemzetért való küzdelmet jelenti.
Ráadásul mozgásba sem hoz, arra ott van egy halom reggeli rádióadó.
Plusz ez egy amerikai propagandafilm zenéje.
"Hát...nem tudom te hol élsz, de részemről a gyárban robotolás, vagy az irodában túlórázás nem a nemzetért való küzdelmet jelenti. "
Jó, hát nem dolgozik még szerencsétlen, had fantáziáljon ilyeneket. Az apukája a dolgozóban a nemzetet építi biztos.
Akkor már inkább ez:
Nekem tetszik, ez az óceános feeling eszembe juttatja az utolsó nagy altengernagyunk dicső tengeri győzelmeit. A farkas falka meg minden, tudjátok...
Ilyenek mennének a tv-ben, az angolok összecsinálnák magukat, hogy a megint kinevelünk ilyen embereket és mint a 2 vh.-ban össze-vissza lezúzzuk őket a tengereke.
(Kuruczinfóról tájékozódom, minden úgy vó' ahogy leírtam. Aki szerint nem, az hazaáruló.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!