Ők a kuruc. Info szerkesztői?
Amennyiben tényleg ők azok, akkor hogy is van az, hogy nem találják őket? Hozzáteszem teljes mértékben egyet értek az oldalon lévő irománnyal!
A kuruc.info egy szenny, az ország szégyene. Pökhendi nagy-arcú bunkók gyülekezete. Bármilyen olvasói levelet leközölnek ellenőrzés nélkül (vö.: reakciós provokáció). Napi politikától TELJESEN függetlenül:
aki a kurucinfó ellen harcol, az nekem szimpatikus, és támogatom, álljon akárhol, legyen akármilyen.
Hogy uszít? Lehet. De téves az az elképzelés, hogy egy demokráciának szó nélkül kell tűrnie a mellének szegezett döfést. Ha a rendőrség nem tud mit tenni, ha jogi úton nem lehet megfékezni ezt a szennylapot, ami lejáratja az egész országot, és a hamis híreivel emberek életét teszi tönkre, akkor az emberek más utat választanak. Nem tudom őket érte elítélni...
"Hogy uszít? Lehet."
Uszít, viszont nem a magyarok ellen, hanem a magyarok egyik ellensége, a jobbik/kurucinfó bűnbanda ellen.
"de többségéban OTT VAN AZ IGAZSÁG"
Több igazság van a Garfield magazinban 1 számában, mint a kurucon volt eddig.
"épp mint a blogspot"
A jobbikos intelligenciának ezen a szép megnyilvánulásán jót nevettem, köszi :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!