El lehetadni a kocsit így?
"Van adásvételi, törzskönyv stb."
Akkor rendben vagy.
"viszont nem írattam át a nevemre már több hónapja."
Nem is kell. Azt csak autómobilok estében szükséges kocsiknál elég a lovat átíratni, maga a kocsi nincs nyilvántartásban.
"Van rendes kocsim, ezt nem használtam. Szeretném, ha ez nem az én nevemre kerülne és a párommal írnék egy új adásvételit."
Ha nem használod minek? Egy kocsi nem elég? Még ha húsz lovas is van nem értem minek annyi kocsi hozzá.
"A kocsi nincs kivonva a forgalomból. Írhatunk, ha a forgalmiban még a régi tulaj neve van, de van adásvételim? Elfogadják, át tudja íratni a párom a nevére?"
Miről beszélsz? Kocsiknak nincs forgalmija. Nem kell forgalomba helyezni, sem kivonni onnan. Ez is csak autókra vonatkozik.
Akitől te megvetted az autót,azzal írtál egy adásvételit.Neked az autót 15 nap után át kellett volna íratnod.Eltudod adni az autót így is,de a nevedre kell venned akkor is."kényszerátíratás"
Ha lehetséges akkor keresd fel azt akitől vetted az autót és csináljatok egy másik adásvételit mostani dátummal.Persze ez csak akkor lehetséges ha ő még az adásvételit nem vitte be az okmányirodába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!