Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek a helyemben,...

Ti mit tennétek a helyemben, ha keresztény- és zsidóellenességgel találkoznátok? A többi lent.

Figyelt kérdés

Külföldön élek és dolgozom és itt egy olyan házban lakom, ahol a lakótársak magyarok.

Van egy lakótársam, aki előadásokat tart a többieknek a kerthelyiségben, esti trécselések közepette a zsidóság "tetteiről", szokásairól, de negatív értelemben, mintegy megbélyegezve őket, de ugyanígy tesz a kereszténységgel kapcsolatosan is. Hallgatóságában vannak bólogató Jánosok, akik hallgatják őt, mint egyfajta történelmi előadót.

Nekem rosszul esik hallgatni ezt és amikor előttem ezt először tette, akkor finoman felhívtam figyelmét nézeteinek tévességére, de úgy látom, hogy most már azért csinálja ezt, mert tudja, hogy én egy a keresztény vallást gyakorló egyén vagyok és mert a múltkor vele szemben érveltem a zsidósággal kapcsolatos téveszméi ellen.

Ráadásul a szomszéd szobában lakik.

Még két infó róla: zsidó tulajdonú cégnél dolgozik és homoszexuális. Ne értsétek félre, hozzám semmi köze. Itt mindenki elfogadja a másságát, de ő ennek ellenére faj és keresztényvallás gyűlölő.

2014. aug. 5. 21:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
43%
Lehet Erns Röhm távoli rokona:DDD
2014. aug. 5. 21:49
 2/15 anonim ***** válasza:
60%
En a helyedben megprobalnek nem foglalkozni vele. Engem is felidegesit, amikor valaki ostoba osszeeskuves-elmeleteket terjeszt, de sajnos semmit sem tudok tenni az o ostobasaga ellen, szoval az egyik fulemen be, a masikon ki. Tudom, hogy nem konnyu, de tedd te is ezt.
2014. aug. 5. 21:50
 3/15 anonim ***** válasza:
57%
Régen én is személyes harcnak vettem az ilyesmit, minden áron ki akartam mondani az igazamat, és azt gondoltam, hogy két keresztkérdéssel megalázom a hangoskodó semmittudókat, de ma már csak magamban megjegyzem, hogy "primitív", és nagyon nem érdekel. Úgysem győzöd meg, azt mondja, amit otthon hallott. Hidd el, nincs semmi jelentősége.
2014. aug. 5. 22:00
 4/15 anonim ***** válasza:
70%
Ha ez a véleménye akkor elmondhatja.Szólás szabadság van elvileg.
2014. aug. 5. 22:04
 5/15 anonim ***** válasza:
76%
Nincs ezzel semmi probléma! Vitassátok meg a dolgot, érveljetek, olvassatok utána és győzzön az igazság és a racionalizmus. Lehet neki van igaza, lehet neked ... ezt vita nélkül nem lehet eldönteni.
2014. aug. 5. 22:23
 6/15 anonim ***** válasza:
53%
Gyanítom, hogy csak az igazat mondja el. Nem látok ebben semmi kivetnivalót.
2014. aug. 5. 22:34
 7/15 anonim ***** válasza:
27%

"Lehet Erns Röhm távoli rokona:DDD"

Az is lehet, hogy reinkarnáció. :D

2014. aug. 5. 22:36
 8/15 anonim ***** válasza:
56%
Nem kell vitatkoznod. Tudasd hogy te keresztény vagy, vigyél sütit, meg limonádét, legyél jó fej, és máris hiteltelen lesz a keresztényeket mindennek elmondó gyűlölködő arc. A gyűlölet szalmaláng, oltani se kell.
2014. aug. 5. 23:48
 9/15 anonim ***** válasza:
86%
Én odafordítanám a másik orczámat is, ha már nagy keresztyénnek vallanám magam.
2014. aug. 6. 05:56
 10/15 anonim ***** válasza:
Jelentsd fel rasszizmusért.
2014. aug. 6. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!