Ti mit tennétek a helyemben, ha keresztény- és zsidóellenességgel találkoznátok? A többi lent.
Külföldön élek és dolgozom és itt egy olyan házban lakom, ahol a lakótársak magyarok.
Van egy lakótársam, aki előadásokat tart a többieknek a kerthelyiségben, esti trécselések közepette a zsidóság "tetteiről", szokásairól, de negatív értelemben, mintegy megbélyegezve őket, de ugyanígy tesz a kereszténységgel kapcsolatosan is. Hallgatóságában vannak bólogató Jánosok, akik hallgatják őt, mint egyfajta történelmi előadót.
Nekem rosszul esik hallgatni ezt és amikor előttem ezt először tette, akkor finoman felhívtam figyelmét nézeteinek tévességére, de úgy látom, hogy most már azért csinálja ezt, mert tudja, hogy én egy a keresztény vallást gyakorló egyén vagyok és mert a múltkor vele szemben érveltem a zsidósággal kapcsolatos téveszméi ellen.
Ráadásul a szomszéd szobában lakik.
Még két infó róla: zsidó tulajdonú cégnél dolgozik és homoszexuális. Ne értsétek félre, hozzám semmi köze. Itt mindenki elfogadja a másságát, de ő ennek ellenére faj és keresztényvallás gyűlölő.
"Lehet Erns Röhm távoli rokona:DDD"
Az is lehet, hogy reinkarnáció. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!