Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Melyek a kedvenc összeesküvés-...

Melyek a kedvenc összeesküvés-elméleteitek?

Figyelt kérdés
Loch Ness-i szörny, Új Világrend, UFO-k és ilyenekre gondolok.

2014. aug. 2. 09:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez, nagyon jól el tudok az ilyenekkel szöszölni:

[link]

Amúgy meg somolyogni vagy a fejemet fogni a tervezett elavuláson tudom leginkább. Viszonylag földhözragadt konteó, de a delikvensek olyan szépen tudják magyarázni, hogy az mindig lenyűgöz.

2014. aug. 3. 00:30
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

"Ami sokaknak még mindig csak egy összeesküvés-elmélet: Kémkedik nézője után az okostévé"

Egy brit blogger rájött, hogy LG készüléke tévézési szokásairól jelent a gyártónak, hiába kapcsolják ki ezt a funkciót a menüjében. Azt még nem tudni, az itthon kapható típusok érintettek-e."

2014. aug. 3. 16:39
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

"A raknak igazabol van ellenszere, csak ezt a csunya, gonosz gyogyszergyarto cegek titkoljak elottunk."

Tovabba mindenfele nepirtasi osszeeskuves.

2014. aug. 5. 22:08
 14/14 anonim válasza:

A Balaton nem is létezik, csak a vendéglátóipar találta ki az egészet, hogy sok pénzt keressen. Hogy már úsztál benne? Látod, te ilyen könnyen manipulálható ember vagy! Én nem dőlnék be ilyesminek...

A másik nagy kedvencem a Sirius 2-ről jött magyarok, ezt már fentebb említették.

2017. aug. 25. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!