Mit kell ahhoz elvégezni, hogy politikus lehessen valaki?
Figyelt kérdés
2014. júl. 23. 09:02
1/12 anonim válasza:
Közgazdasági és jogi ismeretek szükségesek szerintem...
2/12 anonim válasza:
Nincs követelménye (szerintem) elég megnézni a mostani politikusokat van akinek testnevelés diplomája van van akinek egy sima érettségije mégis ott ül...
3/12 anonim válasza:
Jog ----->politológia.
Viszont ha nincs politikus ismerősöd / rokonod, nagyon kicsi lesz az esélye, hogy híres jól kereső politikus leszel, és azt is csak nagyon nehezen fogod elérni.
Ha mégis úgy gondolod, hogy neki vágsz, akkorsok sikert hozzá, és mindig az emberekre gondolj ne csak magadra.
4/12 anonim válasza:
Semmit nem kell elvégezni, úgy értem, nincs ilyen feltétele. Indulni kell a választáson, és be kell jutni, ez a feltétele.
5/12 anonim válasza:
Azt hiszem az általános (8) kötelezö. De ennél többet ne várj el honaty(any)áinktol kötelezöen.
6/12 anonim válasza:
Mindenesetre magyar nyelvböl addig nem jutottak el tanulmányaik során, hogy az "a" és "az" névelöket helyesen használják!
7/12 anonim válasza:
Kapcsolati tőke, és (optimális esetben) tőke. Más nem kell.
8/12 anonim válasza:
3 óvodai csoportot. De ennek végeztével még nem lehetsz az, hanem meg kell várnod míg betöltöd a 18. életéved.
9/12 anonim válasza:
"Azt hiszem az általános (8) kötelezö."
Mitől lenne már kötelező politikusnak a 8 általános?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!