Mit szoltok a vasárnap megalakuló "vörös" mozgalomhoz?
Figyelt kérdés
2010. jan. 8. 17:08
1/10 anonim válasza:
Milyen vörös mozgalom? erről még nem hallottam
2/10 anonim válasza:
Nem tudom mi az, még nem hallottam róla. Ha olyan mint a Gárda, csak balosban, akkor ellenzem, ahogy a Gárdát is.
3/10 anonim válasza:
ha lehet gárda akkor ezek miért ne lehetnének?
4/10 anonim válasza:
Valaki linkelne valamit? Google se túl okos.
5/10 anonim válasza:
Ugyanaz lesz velük mint most a Gárdával. Megalakul az új kormány, kinevezik őket kommunistának (jogosan), és feloszlatják.
7/10 anonim válasza:
"VESSZEN TRIANON!"
Jó, de ez hogy jön ide?
8/10 anonim válasza:
Mivel demokrácia van és szólásszabadság, ezért ugyanúgy jogok van létezni, mint a Magyar gárdának volt, vagy most az Új magyar gárda mozgalomnak van. Gyülekezhetnek, békésen demonstrálhatnak.
Őket szerintem nem fogják szétverni a cionok, túl kevesen vannak a vörös patkányok.
9/10 A kérdező kommentje:
o.o nemis komunisták ....
2010. jan. 8. 19:52
10/10 anonim válasza:
nem hallottam róluk eddig semmit, csak hogy vörös mozgalom, de nem kommunista. ha nem lennének azok, nem hívnák őket vörös mozgalomnak. Ez egy olyan fogalom amit nem lehet a kommunizmustól elválasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!