Mi volt ez a Budapest pride? Szörnyű! Szégyenteljesek! Ti hogy vélekedtek?
Figyelt kérdés
2014. júl. 6. 18:16
11/20 anonim válasza:
Majd akkor lesz népszerű a fesztivál, ha a nagy cégek, szponzorok valódi fellépőket hoznak el fesztiválra, politikusok helyett.
Bár Magyarországon politikával talán több embert lehet utcára vinni.
Arányosan Londonban se tudnak nagyobb látogatottságot elérni.
12/20 anonim válasza:
Én csak reményemet fejeztem ki, hogy ez a két társadalmi probléma valóban kellő figyelmet kap minden évben. Hála ezeknek a szponzoroknak és a médiáknak kellő figyelmet kapnak ezek a problémák, amikre valóban sürgető megoldást kell találni.
13/20 id. Géber Péter válasza:
Egyszerűen beteges agyamentség az egész és magamutogatás! Szerintem így akarnak még meleg partnereket szerezni.
14/20 A kérdező kommentje:
Mocskos szappantöltelékek!
2014. júl. 7. 13:17
15/20 anonim válasza:
Jaj, kérdező, olyan cuki vagy az utálkozásoddal. :) Kint voltam a Prideon és az egész egy nagy buli volt, semmi különleges, vagy kirívó nem volt benne, de ti ezt nem fogjátok fel, mert nem akarjátok.
16/20 A kérdező kommentje:
Nem nem akarjuk felfogni, hanem sokan, mint te is egy elvakult ember vagy. A média ma azt nyomatja kb, hogy jó mlegnek lenni és stb...erkölcsileg fejlődni kellene és a dolgok mögé látni, gondolkodni. A provokáloknak meg azt kívánom, hogy legyen szorulásuk vagy egy hónapig. Remélem cuki voltam.:)
2014. júl. 8. 17:55
17/20 anonim válasza:
Miért érzed magad provokálva, ha téged ez nem érdekel? Miért provokál téged néhány ember, aki bulizik egyetlen egy napon egy évben? Az nem provokál, hogy van katolikus, zsidó és más fesztivál is? És hívőként kérdezem ezt. Nem tudom megérteni, hogy miért érdekel téged ez, meg a homoszexualitás? Én pl. nem vagyok zsidó, tehát nem érdekel a zsidó fesztivál, nem fogom fikázni sem, mert NEM ÉRDEKEL! Nem vagyok elvakult ember, csak az az elv szerint élek, hogy élj és élni hagyj.
18/20 A kérdező kommentje:
Te egy szabadelvű liberálradikális ember vagy, aki elvakult és nem lát tisztán. De én most ezzel csak a sajnálatomat fejezem ki feléd. Ja és az a másik, hogy azt a pénzt, amit a hibridvonulásrA költöttek azt másra is lehetett volna. Szerintem...
2014. júl. 9. 12:09
19/20 anonim válasza:
Nem vagyok liberadikális, neoliberális, ahogy tetszik, csak nem értem miért kell gyűlöletet kelteni, a másikat csesztetni és beleütni olyasmibe az orrod, ami nem érint. Rengeteg más pénzt is lehetett volna másra költeni, de konkrétan a Prideot azt hiszem a norvég alap támogatta főként, illetve a nagyobb cégek. Csak a rendőri őrizetet kellett az adófizetők pénzéből finanszírozni és azt is nem a melegek miatt, hanem a huligánok miatt.
20/20 A kérdező kommentje:
Ők is keltettek már sokszor provokatívan gyűlöletet, remélem emlékszel azért ilyen dolgokra. Most is volt provokáció és azt egy keresztény magyar ember nem tűrheti el...rendes ember ilyet nem csinál! Ok és omozat. Legyünk már tisztában a dolgokkal! Ébresztő Magyarország, ébresztő világ! Ez a világvége és nem egy nagy robbanás...
2014. júl. 9. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!