Üdv 17éves fanatikus neonáci srác vagyok csináltatni szeretnék 1 tetkót, ez lenne az SS jelkép és alá az SS jelszó, büntetnek ezért?
Figyelt kérdés
ennyi2014. júl. 2. 18:08
11/21 anonim válasza:
Majd ha strandra mész, mutogasd légyszi főleg a cigóknak :D
12/21 anonim válasza:
A náci ideák szerint a magyar szolga nép, tehát ha magyar létedre ss tetkót akarsz csináltatni akkor elég hülye vagy.
13/21 anonim válasza:
Ne hallgas senkire csak magadra. tattoováltasd nyugodtan !... Aki egyszer neonáci-én is- az az is marad !!!! Hein Hitler !
14/21 anonim válasza:
Aki egyszer hülye, és tuatlan, az az is marad.
16/21 anonim válasza:
Erről beszélek! Annyira hülye hogy leírni sem tudja. Pózer kis köcsögök. Megláttak valahol egy schwastkát (keress rá google-on mert 100% hogy magadtól nem tudod mi az) és beállnak neonácinak mert az menő. Amúgy meg a vércsoportodat tetováltasd a hónod alá ha akkora SS (amiről fogalmad sincs hogy minek a rövidítése) rajongó vagy. De valószínűleg azt sem tudod hogy mért ezt ajánlottam. Inkább olvass utána, és akkor nem tisztelnél olyanokat akinek a szemében szolganép vagy.
18/21 anonim válasza:
Patrik. te nem tudod h miröl beszélsz de ne szolj senkinek ....
Ha SS jelképét akkarja tattooválni akk szerinted nem tudja h mi az ? o.O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!