Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit változtatnál Magyarországon?

Mit változtatnál Magyarországon?

Figyelt kérdés
Képzeld azt, hogy te hozhatod a döntéseket az országgal kapcsolatban. Mit változtatnál? Mi az, ami jó most? Esetleg vezetnél be új törvényeket? Vagy talán más ötleted van? Most jobbá teheted Magyarországot! Sajnos a megvalósítást nem ígérhetem, de legalább itt mindenki elmondhatja a véleményét:)
2010. jan. 5. 17:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Kedves előző, a Bp-Pécs vonalba én beleértettem Dunaújvárost is, a Bp.-Kecskemét-Szeged meg véletlenül kimaradt, pedig az elején még eszembe volt, kösz, hogy szóltál.
2010. jan. 5. 23:22
 12/18 anonim ***** válasza:

A másik ami eszembe jutott:

Abortuszból csak egyet engedélyeznék, mert egyszer mindenki hibázhat. Második abortuszt csak akkor lehetne elvégezni a nőnél, ha legalább 2 gyereke van már, vagy a terhesség túl nagy egészségügyi kockázattal járna számára. Nem normális ugyanis, hogy Magyarországon 50ezer abortuszt végeznek évente, míg Belgiumban csak 20ezert. Igenis, aki van annyira felnőtt, hogy szexuális életet él, az legyen annyira felnőtt, hogy a következményekkel is tisztában legyen.

2010. jan. 6. 11:09
 13/18 anonim ***** válasza:

Az oktatás és az egészségügy lenne a legfontosabb.

Az önvédelmi jogot kiterjeszteném.

Támogatnám a biogazdálkodást és a megújuló energiaforrások kihasználását.

Felfejleszteném a vasutat, és a városi tömegközlekedést.

Támogatnám a kultúrát.

Most ezek jutottak eszembe.

2010. jan. 6. 13:25
 14/18 anonim ***** válasza:

Folytatás:

A családtámogatási rendszert újragondolnám, az abortuszt megszigorítanám.

2010. jan. 6. 13:27
 15/18 anonim ***** válasza:

23:22

Bocs a Bp-Pécs vonalat meg én nem láttam:D

2010. jan. 6. 14:59
 16/18 anonim válasza:

nagyon érdekes felvetés!

nos, én pár törvény beiktatásával meg tudnám oldani a bűnözés kérdését. New Yorkban a polgármesternek 50%-kal sikerült csökkentenie a bűnözést a zéró tolerancia elv alapján. példa: bemegy a fazon a boltba és lop egy magnót. elkapják,...azt mondja a bíró neki:-ez lopás, 1-5 évig terjedő szabadságvesztés,...de mivel első bűntény, fiatal elkövető, hátrányos szociális helyzet stb., ..ezért klap 1 év 6 hónapot. ...leüli, kijön,... mit ad Isten két hét múlva megint lop a boltban....erre azt mondja a bíró: ez lopás, 1-5 évig terjedő büntetéssel, de mivel visszaeső, 5 évet adok.

na, ezt is letölti, kijön, és megint lop valamit. erre a bíró: ez 1-5 év, de mivel különös visszaeső, az erre vonatkozó súlyosbító tétel kiterjeszti a büntetést a duplájára, így most 10 évet adok....és ha valaki negyedszer is bíróság elé kerül akkor az 25 év lenne.

mert akárki hibázhat egyszer, megtévedhet, stb,...de aki berendezkedik a bűnöző életformára, azt szeparáljuk el a törvénytisztelő társadalomtól....és azonos súllyal mérnénk a cigányra és a fehérgalléros bűnözőkre, az adócsalókra és a korrupt politikusokra. nem lenne kivételezett réteg!a börtönök pedig nem üdülőtelepek lennének, hanem napi 12 órás kemény kényszermunka.

az előre megfontolt szándékú emberölésnél pedig visszaállítanám a halálbüntetést.

azt hiszem ezek a törvények nem kerülnének nagy kiadásba az adófizetők pénzéből,a gazdaság se kerülne tőle csúcsformába, de sokkal jobbá tennénk velük az általános közérzetet és az ország élhetőségét.

2010. jan. 8. 18:39
 17/18 anonim ***** válasza:

Első menetben leöletném a politikusokat és a buckalakókat mind.

Utána már csak egy pohár sört kérnék...

2018. szept. 1. 01:15
 18/18 anonim ***** válasza:

- Visszaállítanám a halálbüntetést

- A multikat kihajítanám innen a 3,14csába, és helyreállítanám a magyar ipart

- Az összes pártot feloszlatnám és a politikusokat legyilkoltatnám

- A kisebbséget deportálnám vagy őket is legyilkoltatnám

- A gazdasági életből kitakarítanám a zsidroncokat

- A bűnözőket mind kényszermunkára fognám és aki ellenkezik, azt agyonlövetném

2019. aug. 18. 02:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!