Létezik hogy Dubaiban 22 % az írástudatlanság?
"De hogy a francba boldogul egy analfabéta manusz?"
Úgy mint egy nem analfabéta. Én nem látok különbséget boldogulás szempontjából.
"de képtelen vagyok elképzelni hogyan lehet úgy élni hogy kb. olvasni sem tud.."
Miért? Milyen olyan tevékenység van az életben amihez elengedhetetlen az olvasás tudománya?
"de képtelen vagyok elképzelni hogyan lehet úgy élni hogy kb. olvasni sem tud.."
Pár (tíz)ezer évig jól elboldogultak az emberek olvasás nélkül, csak amíg régen kint voltak a földeken kapálni, most az állam pénzén élnek itthon segélyen, ott meg mert állampolgárok és kapnak pénzt
De mit csinálnak a pénzzel? Egész nap a tévét nézik?
Pl honnan tudják hogy milyen ételt/italt vásárolnak ha nem tudják elolvasni?
Ha vesznek valamit nem olvassák el hogy kell használni?
stb.
Gondolom élik a hagyományos arab törzsi életet, csak modern házakban és munka nélkül. A nők otthon vannak, a férfiak meg csinálnak programokat együtt.
A piacon felismerik az élelmiszereket, csomagoltból meg olyant választanak, ahol átlátszó a csomagolás. Vagy vesznek zsákbamacskát, és kitapasztalják miben mi van. Pénzük megvan rá végülis. Egyébként a csomagolt termékeknél én is többnyire a képet meg a színeket nézem, mert inkább vizuális típus vagyok, pedig tudok olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!