Meddig tűr a Magyar Birka? (természetesen ebbe én is beletartozom. )
Azzal együtt, hogy nagyon nem örülök az áremelésnek, és megértem azokat, akik felháborodnak ellene: tk. mit kellene tenni?
1: A kormány mondja azt, hogy ennyi meg ennyi lehet a benzin ára? Kis piac vagyunk mi ahhoz, plusz úgy, khm szexuálnának minket popsiba az uniós versenyhatóságok, hogy csak na. Meg ezután mi jöjjön? Központilag szabályozott árak, mint 89 előtt?
2: Nem ülünk kocsiba, ésatöbbi, ésatöbbi. Ha valahol nem lehet eladni egy terméket, a forgalmazó kivonul, és azért valljunk be, a tizedik, tömegközlekedés, árúszállítás és minimális mozgástér nélküli nap után megadnánk az ezer forintot is literenként.
NEM BAAAJ
MAJD JÁRUNK JÁRUNK LOVASKOCSIVAL
IGAZ AKKOR MAJD FELEMELIK A TAKARMÁNY JÖVEDÉKI ADÓJÁT
NONSZENSZ
ÉS IGEN BERAGADT A CAPS LOCK :)
"a tanyán elég jó a bringa???? csak úgy mellékesen megjegyzem,hogy az én autómmal 2 napja nem lehet közlekedni,olyan sár van a határúton,ami bevisz a faluba"
Látod, kérdező, ezért kell a bringa.
Elkényelmesedtél nagyon. :)
A bringa kiváló, mert ha nagy a sár, lehet tolni, de akár fel is emelheted, és cipelheted addig, amíg nem találsz megfelelő utat neki.
Na most csináld meg ezt a kocsiddal, ha tudod. ;)
Egyébként gondolj csak nagyanyáinkra. Őnekik még bringa sem volt. Nagyapám naponta 6-7 km-t gyalogolt a TSZ-ig annak idején, hogy dolgozni menjen; majd ugyanennyit vissza. Ezt megtette nyáron és télen is. Kb. 20 éven keresztül. Gyanítom akkoriban is volt némi sár esőzéskor.
Ők kibírták. Ha nekik sikerült, másnak is menni fog. ;)
Ui.: Könnyen megtehetném, de mégsem veszek autót. A tömegközlekedés ugyan picit drágább, meg több vele a nyűg, viszont azt senki nem szokta beleszámolni, hogy a buszt azért nem veszi meg az ember - ellentétben a személyautóval. Aki manapság személyautóval közlekedik, azoknak 99%-a nem azért használja, mert létszükséglet, hanem azért, mert elkényelmesedett.
A kocsi luxus - ha tetszik, ha nem. Aki luxust akar, fizessen.
Nem az árak növekedtek (reálértékben), hanem az emberek igényei!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!