Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a cigányokról...

Mi a véleményed a cigányokról úgy általában?

Figyelt kérdés

Megpróbálod elkerülni őket? Próbálsz velük haverkodni/ismerkedni? Vennél fel cigányt dolgozni, ha te lennél a főnök egy cégnél? Kötöttek már beléd? Sokat találkozol velük? stb.

A kérdést nem provokációnak szánom, remélem nem fogják levenni. Kérlek titeket próbáljatok meg kulturáltan válaszolni.

2010. jan. 3. 23:21
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

04:54 vagyok.

Ma voltam moziban tesómmal és amikor kijöttünk, két cigány elkezdett minket tiszta erőből hógolyókkal dobálni és közben káromkodtak... Eléggé megijedtem, mert nem volt körülöttünk senki, úgyhogy el is mentünk gyorsan.

Szóval javítanám a véleményem: Nem venném fel őket sha dolgozni, akármilyen kultúrált és tanult ember... Sőt ennyi tapasztalat után nyíltan kijelenthetem, hogy mindegyik egyforma és én is inkább a falhoz állítanám őket...

2010. jan. 8. 01:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!