Miert feledtetik itthon az emberrel, hogy mennyire szegenyen, kis labon el, es miert vadasznak a feltorekvokre?
Na velem aztán nem feledtetik el, nem tudom, hol élsz.
Hála Istennek nem napi megélhetési gondok vannak - tehát lehetne rosszabb is, az én szituációm a hónapról-hónapra élés. Hidd el, nagyrészt a fejemben jár, nem feledtetik el az emberrel...
Hat arrol beszelek h pl amcsi oldalakon arrol csevegnek h milyen kenyelmetlenek a hosszu repuloutak. Meg mittudomen, atmegyek. Ausztriaba pl es boldogak az emberek, kedves a rendor, a kalauz. Itthon meg olyan mintha zombi invazio lenne. Uveges arcok, es akkor is osszeszorul a rendor, mav kalauz bkvs vagy egy sima panellako lattan a gyomrom ha van berletem. Jegyem, vagy epp probalok ra se nezni az emberekre.
Nem. Itt olyan erzesem van, hogy ittmaradsz es szopsz velunk egyutt kisk*cs*g!
Ezt erzem. Es nyugtalanit.
Mar a kitores sem boldogit. Latom hova jutnak az itthoni vagyonosok. Vagy rajuk szall a hatosag, vizsgalodik a nav, vagy a szegenyeket eteto media ragja meg es szarja ki oket. Esetleg megoli oket valami nyomorult,
Gondolom azért, mert itt amikor bemégy a boltba azt nézed, mi az, amit meg tudsz venni. Ott meg azt, mi az, amit meg akarsz venni.
Bár idehaza is vannak, akik nem értik mi a különbség, na ők fognak lepontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!