Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Melyik pártra szavaztok az EP...

Melyik pártra szavaztok az EP választáson és miért?

Figyelt kérdés
Írjátok meg azt is, hány évesek vagytok!

2014. máj. 20. 18:50
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
52%
Tudom hogy el kéne csak nem tud érdekelni tekintve hogy semmit nem ér a jelenlegi helyzetünkben tekintve hogy nekem nem lesz jobb bármelyik párt is lesz ott. Egyébként az MSZP-re szavaztam mert tudtam hogy csak nekik van esélyük legyőzni a Fideszt de nem jött össze.
2014. máj. 20. 19:20
 12/28 anonim ***** válasza:
69%
LMP 26
2014. máj. 20. 19:23
 13/28 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem az hogy a programjukat demagógnak nevezzük és azt ami korrupciós kizsákmányolást és sikkasztást folytat meg szakmai felkészültségnek önmagáért beszél. ha szerintetek az a felkészültség hogy kifosztom és lenyúlom az embereket fű alatt, aztán elintézem a rendőrautóban a fő tanút akkor szavazzatok a felkészült sikkasztókra. (Weisz Tamás)

A jobbik soha nem közösített ki senkit. Mindössze nem tartja felmentő indoknak ha valaki valamilyen. Nem azért ítélnek el valakit mert ilyen meg olyan hanem mert rosszat tett.

Az LMP am még nekem is szimpatikus. Őket is el tudom képzelni. Nagyon tetszett hogy kiálltak magukért és nem álltak össze a maffiapártokkal.

2014. máj. 20. 19:25
 14/28 A kérdező kommentje:

De hidd el, egy szavazat is sokat számít,igaz ez "csak" ep választás.Menj el,ennyi esélyt adj magadnak.Igenis lehet Magyarország egy jobb hely..

Én már alig várom, hogy szavazhassak..és a DK-ra szavaznék.Mindenképp bal oldalra..

És nálam ez nem családból jön, aki utánanéz kicsit is, az rájön,miért mondom..Az élet egyre rosszabb Magyarországon,mióta a Fidesz kormányoz..a bal oldal kormányzása alatt rengeteg fejlesztésbe kezdtek, amik babérjait Orbán aratta le..

Nem stadionokat kéne építeni..nem rezsit csökkenteni..az oktatást és az egészségügyet kell megreformálni,felszámolni a gyermekéhezést,segíteni a szegényeket.Nem pedig a rezsicsökkentésre verni magukat..még így is sokkal drágább,mint anno.

Békét és szabadságot kéne teremteni Magyarországon..

Aki ezt most olvassa, és nem akar elmenni szavazni, az menjen el helyettem is és szavazzon a DK-ra..

Nézzetek utána.Ennyi esélyt adjatok magatoknak is.

2014. máj. 20. 19:28
 15/28 anonim ***** válasza:
50%
Szavazz a maffiapártra. Hátha még több IMF hitelt vesznek fel a mesterhármasék. http://www.youtube.com/watch?v=YhlUCzTXTe0
2014. máj. 20. 19:30
 16/28 anonim ***** válasza:
8%

Kire ha nem a Jobbikra?

Az MSZP leszerepelt, Gyurcsányostul Bajnaiastúl(így ment az együtt és a dk is), bár alapvetően utáltam őket az mszmp miatt is.

A Fidesz nemcsak az állami vagyont nyúlta le, de a magánvagyon egy részét is (magánynyugdíj pénztár)

Az LMP-t azért nem szeretem, mert atomerőmű ellenesek.

Mindenki azzal jön, hogy a Jobbik programja kivitelezhetetlen, meg 2 nap alatt elpusztulna az ország, miért a mostani működik?? Folyamatosan 3%-os költségvetési hiány van! Egyedül azért nem szabadult el a pokol még itt, mert rengeteg hitelt veszünk fel

18 Éves vagyok

2014. máj. 20. 19:32
 17/28 anonim ***** válasza:
Nekem ezekkel a szavazásokkal az a bajom hogy a Fidesz már elintézte hogy mindet ő nyerje így kár ezen szenvedni mert annyi kis pártot engedett be hogy megoszlanak a szavazatok míg a hithű Fideszesek leadják a voksot már reggel 7-re így mindig megvan nekik a 2/3-ad sose szabadulunk meg tőlük.
2014. máj. 20. 19:33
 18/28 anonim ***** válasza:
44%

Ja, olyan jól kormányzott a baloldal, hogy 2010 - ben mindjárt nyert Orbán, kétharmaddal. Aki aztán olyan rosszul kormányzott, és annyira vállalható alternatíva volt a baloldal, hogy idén megint nyert. Tudom én persze, megvezetett, buta a magyar nép. De ha a baloldal nyert volna, mondjuk úgy mint '94 - ben kétharmaddal, akkor már európéer, megfontolt választópolgár. Na de jó, nem vagyok én fideszes, de azért az elgondolkodtató, hogy a balliberális oldal megbukott mint Rottenbiller. Kétszer.

Gyurcsányékra meg emlékszünk, hogy szaladt az ország szekere, nem kell emlékeztető. Ő az ország - és benne a baloldalnak is - a rákfenéje. De aranyat ér, amíg ő ott van a baloldalnak nincs esélye, becsüljük meg őt.

2014. máj. 20. 19:34
 19/28 A kérdező kommentje:

De a DK teljesen más!

Egy új, teljesen átreformált formája az MSZP-nek, ha úgy tetszik.

Elismerték, hogy rengeteg dolgot rosszul csináltak és a DK pont azt hivatott képviselni, hogy ezeket a hibákat kijavítva újrareformálják..

2014. máj. 20. 19:36
 20/28 anonim ***** válasza:
38%

@19.

Tehát, ha valaki lelövi a szüleid, de pár nap múlva mikor elfogják akkor bocsánatot kér, meg azt mondja hiba volt, legközelebb nem fordul elő, akkor te megbocsátod, elintézed, hogy szabadon engedjék, és még egy pisztolyt is adsz a kezébe, mert ő már megbánta??

2014. máj. 20. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!