Mesélne valaki hogy hogyan mennek a dolgok a magyar börtönökben?
Figyelt kérdés
Olyanok válaszát kérném,akik voltak már börtönben bizonyos ideig. Hogy illeszkedett be? stb....2014. máj. 5. 19:34
2/8 anonim válasza:
Én úgy illeszkedtem be, hogy a cellafőnököt leszoptam heti 2-3x és cserébe megvédett a többiektől.
3/8 A kérdező kommentje:
Mennyi ideig voltál bent? Magadat nem próbáltad megvédeni? Hányan voltatok egy ilyen zarkaban?
2014. máj. 6. 05:51
4/8 anonim válasza:
6 évig, 5-en voltunk egy zárkában.
5/8 A kérdező kommentje:
Az elég hosszú idő. Egy ember azt mondta nekem,hogy a legrosszabb neki az volt,hogy nem ment az idő. Lelkileg hogy lehet megbirkózni ezzel a helyzettel? Ha valaki nem egy balhés tipus,viszont kiáll magáért,akkor is ha százszor összeverik,az mire számíthat?
2014. máj. 7. 08:21
7/8 A kérdező kommentje:
azt elhiszem..... bent mindenki "áldozatul" esik,aki nem üt vissza? vagy csak azok,akik egyáltalán nem verekszenek,és inkább "megadják" magukat? hallottam olyanról,bent vannak vallásgyakorlás lehetőségek,és talán még tanulni is lehet... hogyan lehet egy ilyen helyen "tiszteletet" kivívni?
2014. máj. 8. 05:55
8/8 A kérdező kommentje:
ha gondolod,privát üzenetben,elmesélheted a tapasztalataidat,amit esetleg itt nem akarsz kiírni. egyébként hány évesen kerültél be? milyen alkatú ember vagy? milyen jellemű? köszi a válaszokat...
2014. máj. 8. 06:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!