Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha lenne egy kis "népcsökkenté...

Ha lenne egy kis "népcsökkentés" mondjuk 7 millió főre, hol, hogyan kezdenék?

Figyelt kérdés
Kik kezdenék, kikkel kezdenék, milyen módszerekkel? Az Amerikaiak Európával, Ázsiával, Afrikával kezdenének, kötelező oltásokkal? Terjedő vírusokkal? Netán szerves anyagot pusztító bombával? Szegényebb rétegeket éheztetve "megölik" a magas árakkal? Vagy csak szimplán olyan ételekkel táplálnának melyek a termékenységet csökkentik? Szerinted?

2014. ápr. 11. 21:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
61%

Már ma is megy a népcsökkentés:

-Melegházasságokat egyre inkább támogatják Európa szerte,egyre több film szól erről a dologról.

-Koton,abortusz,különböző termékenység elleni tabletták,stb....De ezek is csak a fejlettebb,leginkább fehérek által lakott föld részeken mennek végbe,pl:sok arabok,négerek által lakott országban megkövezik az olyat aki ilyet csinál.(Persze a gumi már kell a túléléshez ezeken a helyeken,mert ugye főleg itt tombol az AIDS,már mint a négereknél,mivel az araboknál túl zárkózottak ahhoz,hogy nagy arányban nőjön az AIDS betegek száma)

-Egyre több ember lesz rákos,s ez a betegség is sokkal gyakoribb ott ahol az emberek többségében nem helyi termelőnél termelt árukat vesznek/esznek,hanem mindenféle anyagokkal telenyomott uborkát,répát,stb-t kínából.

-A család mint a társadalom legkisebb egysége egyre jobban vissza szorul az emberek fontossági sorrendjében,s ezért lehet az is ,hogy egyre több a válás,vagy nincs házasság s ezáltal gyerek sem.

2014. ápr. 11. 22:26
 12/18 anonim ***** válasza:
13%

Szerintem vagy vírus, vagy valami nukleáris csapás lenne a legmegfelelőbb. Sőt, megkockáztatom, hogy egy EMP is bőven elég lenne, hiszen a mai ember elektromosság nélkül szinte éhen hal.

Viszont én még ennyi embert sem hagynék meg. Ki írtanám az összeset, mert szerény véleményem szerint nem érdemli meg azt, hogy ezt a bolygót tapossa a lábával (még szerencse, hogy nem én döntök erről :P ).

(A nukleáris csapást arra alapozom, hogy Chernobylban is vígan elvannak az állatok és növények, egyedül csak az embernek kellett onnan menekülnie; bár biztos lesz aki lehülyéz most)

2014. ápr. 11. 22:58
 13/18 anonim ***** válasza:

13-as, hallottál már sterilizálásról?

Senkit nem kell szétlőni, lepermetezni, elgázosítani, elégetni, lefagyasztani, szétatomozni és senkinek nem kell kitaposni a belét, csak egy alap orvosi beavatkozás segítségével elkötik az ondóvezetéket és onnantól kezdve az alany hiába szexel, nem lesz belőle gyerek.

Fura, mi?

Nahát, milyen fejlett manapság a technika...

Vagy lehet, hogy ez valami zsidó sötét mágia. :O

2014. ápr. 11. 23:07
 14/18 anonim ***** válasza:

# 14:

Szia, rád vártam. Köszi az ötletet.

Szia! :D

2014. ápr. 11. 23:11
 15/18 anonim ***** válasza:
Magyarország mezőgazdasága egyenlőre GMO mentes(ellenes) ami még pozitívum.
2014. ápr. 11. 23:51
 16/18 A kérdező kommentje:

22:10 és 22:09

Attól még hogy félreszámoltam valamit nem kell feltétlenül szitkozódni, hogy "negyedik osztály", "ha ez sem megy...", te még nem rontottál el semmit? :/ Belátom igazatok van.

22:10

Nem, nem gondolom hogy én benne lennék a túlélők között.

2014. ápr. 12. 12:20
 17/18 A kérdező kommentje:
Másfelől mit kell elhülyülni az egészek (többi esztelen válaszoló)? Ezzel is bizonyítjátok mennyire tudtok egy ilyen kérdést komolyan venni.. Ilyenek dögöljenek agyon :)
2014. ápr. 12. 12:22
 18/18 A kérdező kommentje:
Aki normálisan válaszolt, annak köszönöm.
2014. ápr. 12. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!