Ha lenne egy kis "népcsökkentés" mondjuk 7 millió főre, hol, hogyan kezdenék?
Már ma is megy a népcsökkentés:
-Melegházasságokat egyre inkább támogatják Európa szerte,egyre több film szól erről a dologról.
-Koton,abortusz,különböző termékenység elleni tabletták,stb....De ezek is csak a fejlettebb,leginkább fehérek által lakott föld részeken mennek végbe,pl:sok arabok,négerek által lakott országban megkövezik az olyat aki ilyet csinál.(Persze a gumi már kell a túléléshez ezeken a helyeken,mert ugye főleg itt tombol az AIDS,már mint a négereknél,mivel az araboknál túl zárkózottak ahhoz,hogy nagy arányban nőjön az AIDS betegek száma)
-Egyre több ember lesz rákos,s ez a betegség is sokkal gyakoribb ott ahol az emberek többségében nem helyi termelőnél termelt árukat vesznek/esznek,hanem mindenféle anyagokkal telenyomott uborkát,répát,stb-t kínából.
-A család mint a társadalom legkisebb egysége egyre jobban vissza szorul az emberek fontossági sorrendjében,s ezért lehet az is ,hogy egyre több a válás,vagy nincs házasság s ezáltal gyerek sem.
Szerintem vagy vírus, vagy valami nukleáris csapás lenne a legmegfelelőbb. Sőt, megkockáztatom, hogy egy EMP is bőven elég lenne, hiszen a mai ember elektromosság nélkül szinte éhen hal.
Viszont én még ennyi embert sem hagynék meg. Ki írtanám az összeset, mert szerény véleményem szerint nem érdemli meg azt, hogy ezt a bolygót tapossa a lábával (még szerencse, hogy nem én döntök erről :P ).
(A nukleáris csapást arra alapozom, hogy Chernobylban is vígan elvannak az állatok és növények, egyedül csak az embernek kellett onnan menekülnie; bár biztos lesz aki lehülyéz most)
13-as, hallottál már sterilizálásról?
Senkit nem kell szétlőni, lepermetezni, elgázosítani, elégetni, lefagyasztani, szétatomozni és senkinek nem kell kitaposni a belét, csak egy alap orvosi beavatkozás segítségével elkötik az ondóvezetéket és onnantól kezdve az alany hiába szexel, nem lesz belőle gyerek.
Fura, mi?
Nahát, milyen fejlett manapság a technika...
Vagy lehet, hogy ez valami zsidó sötét mágia. :O
# 14:
Szia, rád vártam. Köszi az ötletet.
Szia! :D
22:10 és 22:09
Attól még hogy félreszámoltam valamit nem kell feltétlenül szitkozódni, hogy "negyedik osztály", "ha ez sem megy...", te még nem rontottál el semmit? :/ Belátom igazatok van.
22:10
Nem, nem gondolom hogy én benne lennék a túlélők között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!