Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerinted igaza van Orbánnak...

Szerinted igaza van Orbánnak hogy nem munka miatt hanem kalandvágyból mennek ki a fiatalok külföldre?

Figyelt kérdés
Én pl. munka miatt jöttem ki.
2014. ápr. 10. 13:53
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
95%
Pont ugyanannyira van igaza mint amikor Pintér Sanyi azt mondta , hogy az országban rend van.
2014. ápr. 10. 13:56
 2/19 anonim ***** válasza:
91%
Én kalandvágyból jöttem ki. Érdekelt milyen normálisan élni és tetszik. Orbán meg ****** demagóg k*****, azt csak nem mondhatja, hogy szétrohad az ország és mindenki menekül.
2014. ápr. 10. 13:58
 3/19 anonim ***** válasza:
6%

"Szerinted igaza van Orbánnak hogy nem munka miatt hanem kalandvágyból mennek ki a fiatalok külföldre?"

igaza van, mert aki komoylan gondolná, az nem jönne haaz fél év múlva hogy honvágy, meg mit tudomén, ahenm a kinti életre rendezkedne be, ehhez képest mi van?jönnek vissza és inkább itthon dolgoznak, felénk rengeetg fiatal ment ki szerencsét próbálni, talán vagy 2 maradt kinn, a többi már itthon dolgozik, mindegyik azt mondta, hogy nem érte meg, mert kihasználták.

"Pintér Sanyi azt mondta , hogy az országban rend van."

Szerinted 2012-1014ig miért vettek fel 3500 új rendőrt, főleg készenlétist ?

A közrend biztosítása végett.

2014. ápr. 10. 14:04
 4/19 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem nincs igaza, de van benne igazság :) Sokan mennek ki tényleg azért, a megnyílt határok amúgy is elősegítik ezt, aki világot akar látni annak egyszerű. Ettől függetlenül sokan kényszerűségből.
2014. ápr. 10. 14:06
 5/19 anonim ***** válasza:
85%
Fizetett kormányhirdetésünket hallhatták.
2014. ápr. 10. 14:06
 6/19 anonim ***** válasza:
91%
Magyarország olyan jól teljesít, hogy én már azt várom, hogy mikor jönnek hozzánk Nyugat-Európából dolgozni a menekültek.
2014. ápr. 10. 14:07
 7/19 A kérdező kommentje:

# 3/

hát nem tudom, az én ismerőseim (pl londonban) legfeljebb haza látogatnak, nem terveznek visszajönni, sőt segítik a többieket kijutni és munkát találni

2014. ápr. 10. 14:16
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

3., én külföldön vagyok és csak a karrier miatt nem megyek haza. Nem az emberek, a család és a kultúra, ami itt tart, épp az az, ami hazahív.

Akikek pedig itt kihasználnak, azokat otthon is ki fogják, mert madarak. Persze ha olyan munkát vállaltál külföldön, amihez semmi nyelvtudás nem kell és egy fogyatékos is meg tudná csinálni, akkor ne is csodálkozz, ha nem tekintenek egyenlőnek!

2014. ápr. 10. 14:26
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is külföldi cégnek dolgozom. Ez nem kormányfüggő, több így a pénzem, ez az oka, ennyi az egész. Nem Orbán miatt ugrott meg a "kitántorgók" aránya, hanem azért, mert 2011 - ben több ország felszabadította a munkaerőpiacát, főleg Ausztria és Németország. Nem védem én Orbánt, Jobbik szimpatizáns vagyok, de nem úgy rémlik, hogy Gyurcsány alatt olyan elégedettek lettek volna az emberek. Már akkor is sokan voltak kint, sőt, már 2004 előtt is. A magyarok kivándorlása - lakosság arányában sem - éri el más ország külföldi munkavállalóinak a számát.

Mindenhol lengyelek, bolgárok, milliónyi román, rengeteg az orosz pl. Németországban stb. Ez nem magyar sajátosság, a magyar kivándorlás nem kiugróan magas.

2014. ápr. 10. 14:28
 10/19 anonim ***** válasza:
0%

"A kérdező kommentje:

# 3/

hát nem tudom, az én ismerőseim (pl londonban) legfeljebb haza látogatnak, nem terveznek visszajönni, sőt segítik a többieket kijutni és munkát találni"

persze kérdező mindenki csak a szép és jót írja ismeretlenül, de a valóság más, átverések, lehúzások, sorozata, itt egy cikk, ami az egyik legnagyobb magyarokat ért csalásról szól londonban.mert annyira megéri kimenni, mi??

[link]

2014. ápr. 10. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!