Jaczek kérdése:
15 éves vagyok és szerintetek a ballagásomra kapot pénzt megéri-e valamiféle kötvénybe vagy részvénybe fektetni?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 6. 21:35
1/9 anonim válasza:
kötvénybe talán, részvénybe nem, mert ha bebukik a cég, oda a pénz is
3/9 anonim válasza:
Attól függ, legközelebb mikorra kéne vissza, és mennyi pénzt kaptál.
4/9 anonim válasza:
Én befektetési jegyeket vennék a helyedben.
Pl. [link]
Kis kockázat, viszonylag jó hozam, nulla költség.
5/9 anonim válasza:
csak akkor fektess be kockázati értékpapírba, ha foglalkozol is vele, anélkül simán elúszik a pénzed
6/9 anonim válasza:
Ha kapsz 1 millát ,azt már igen :D
8/9 A kérdező kommentje:
500 ezer a várható összeg amit kapni fogok és azzal szeretnék kezdeni valami.
2014. ápr. 8. 21:41
9/9 anonim válasza:
már írtam, ha mindenképp értékpapírba akarod fektetni, akkor kötvény, ott visszakapod a pénzed maradéktalanul, ha viszont részvénybe fekteted, lehet, hogy nagyobb összeget kapsz osztalékként, de mínuszba is lemehetsz, és akkor még a befektetett összeget sem kapod vissza és ugrott 500 ezer forint
ilyenbe csak akkor fektess, ha értesz hozzá és napi rendszerességgel foglalkoznál vele
nem tudom, hány éves vagy, de rakd el későbbre, a tanulmányaidra, új lakásra, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!