Mint első szavazó miért nem kaptam ajándékot?
Figyelt kérdés
Úgy tudtam aki először megy az kap vlamit, tollat, oklevelet, érmét vagy valami mást, de nem kaptam semmit :(2014. ápr. 6. 12:20
2/21 anonim válasza:
Én se kaptam pedig azt hittem lesz valami.
4/21 anonim válasza:
Nem termeltek a trafikok annyi profitot, hogy fussa rá.
5/21 anonim válasza:
Ha jól tudom csak az kap aki éppen abban az évben 18 éves, vagy valami ilyesmi. Én sem kaptam, de pl a nővérem anno kapott, mert abban az évben töltötte be a 18at.
Na de nehogy már szuvenírekért járjon az ember szavazni könyörgöm...
6/21 anonim válasza:
Januárban lettem 18 és nem kaptam
7/21 anonim válasza:
Régebbi választásoknál szokás volt valami kis ajándék az első szavazóknak én is kaptam.Ma már biztos erre sincsen keret.
9/21 anonim válasza:
én annak idején egy tollat kaptam, ami nem fogott, nővérem még előtte viszont egy oklevelet meg egy tollat.
akkor még minden jobb volt...
10/21 anonim válasza:
Csak az kap aki a Fideszre szavaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!