Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Holnap melyik párta érdekes...

Holnap melyik párta érdekes szavazni?

Figyelt kérdés

Érdekelnek a vélemények.

Köszönöm szépen előre is!

2014. ápr. 5. 17:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
31%
Ha nem akarsz Eu-s állampolgár lenni, akkor nyugodtan szavazz a Jobbikra. Mert utána úgyis kirúgnának minket. Aminek következményeivel egy értelmes ember tisztában van.
2014. ápr. 5. 19:15
 12/22 anonim ***** válasza:

Én nem mennék ellenük az biztos, de szerintem a fiatalok nagyrésze sem, sőt. Elég volt a fidesz-ből, mszp-ből!!!

A Jobbik pedig nem feltétlenül lépne ki az unióból, csak akkor ha nem tudja közvetlenül érvényesíteni a magyar termékek, magyar munkaerő, magyar vállalati szféra elsőbbrendűségét a külföldivel szemben.

2014. ápr. 5. 20:13
 13/22 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam, hogy kilépne, hanem hosszabb távon azt eredményezné.
2014. ápr. 5. 20:40
 14/22 anonim ***** válasza:
Nagy-Britannia is kilépne, Izland már el is indította a kilépési folyamatot. Ez egy nem fenntartható közösség a jelen formájában. Nem képviseli az európai érdekeket nemzetállami szinten. Kilépni nem fog, szerintem ettől mindenki megnyugodhat, hiszen a Jobbik is elismeri, hogy az uniós fejlesztések nélkül kevesek lennénk. Szerinted a jelenlegi milliárdos stadionépítésekből hány magyar gyárat lehetett volna felhúzni, újra beindítani a konzerv- és cukorgyárakat, a tejfeldolgozó üzemeket? Ó nagyon sokat! De miért nem ezt teszi a fidesz? Miért nincs szükség a munkahelyteremtésre? Bezzeg gagyi magyar focicsapatoknak szükség van milliárdos stadionra az ország minden szegletében.
2014. ápr. 5. 21:01
 15/22 anonim ***** válasza:
14. válaszolót helyesbítem Izland visszavonta a kérelmet a csatlakozáshoz.
2014. ápr. 5. 21:05
 16/22 anonim ***** válasza:
Igaz, Izland csak csatlakozni akart! Elnézést!
2014. ápr. 5. 21:10
 17/22 anonim ***** válasza:
imádom az ilyen 14. es válaszoló féléket. remélem nyer a jobbik. majd akkor gyere vissza ide 4 év múlva és írd le h érdemes volt e
2014. ápr. 5. 21:44
 18/22 anonim ***** válasza:
Én pedig az ilyen 17-es válaszolókat bírom, akik semmivel sem tudnak érvelni, csak hajtogatják, hogy nem lesz jobb (jobb nem lesz egyébként, csak rend) és csak azért szavaznak a Fideszre, MSZPre, mert azt mondták nekik, hogy arra kell, mikozben valójában azt sem tudják kire szavazgatnak olyan bőszen.
2014. ápr. 5. 23:07
 19/22 anonim ***** válasza:
miért te tudod?
2014. ápr. 5. 23:09
 20/22 anonim ***** válasza:
A jobbikról nem tudhattuk meg, hogy ugyanolyan-e.
2014. ápr. 5. 23:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!