Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A genderizmus támogatandó...

A genderizmus támogatandó vagy nem?

Figyelt kérdés

Tegnap láttam kérdést ezzel kapcsolatban.

A lényege, hogy mindenki eldöntheti, hogy milyen nemű akar lenni.Az iskolákban is "nemsemleges" nevelést kapnak a gyerekek.

Valamelyik országban már van hasonló.

2014. márc. 27. 16:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%
Én is hallottam róla. A magam részéről szerintem kevés rosszabb ötletet szült eddig az emberiség.
2014. márc. 27. 16:45
 2/12 anonim ***** válasza:
7%

Szerintem a genderizmus ennek épp az ellenkezője, azaz mindenkitől a saját nemének megfelelő viselkedési mintákat várja el.

Vagy tévedek?

2014. márc. 27. 16:49
 3/12 anonim ***** válasza:
18%

Rosszul teszed fel a kérdést, nem érted a lényeget.

Ezt a transzszexuálisok miatt találták ki. Tudod vannak olyan emberek akik nő aggyal férfi testben születnek vagy férfi aggyal női testben.

Az ő számukra fontos, hogy ne sulykolják beléjük a biológiai neműket, hanem könnyebben kiderüljön, hogy transzszexuálisok.

Neveléssel nem lehet valaki nemét befolyásolni, ha semlegesnek nevelnek valakit akkor is tudni fogja milyen nemű.

Épp úgy ahogy egy transzszexuálist sem nevelnek transzszexuálisnak.

Én biológiailag fiú testben születtem, de női tudattal. Mindig is fiúnak neveltek, de hiába a nemi identitás nem befolyásolható. Sem azzal ha semlegesnek nevelnek semmi semmi mással sem.

2014. márc. 27. 16:54
 4/12 anonim ***** válasza:
72%
Ha a transzszexuálisok károsodnak attól, hogy nem a tudati nemük szerint nevelik őket, akkor ugyanez árthat a nem transz többségnek is. Az ember nem ösztönlény - tudatos tanulással kell(ene) megtanulnia saját testének és pszichéjének (beleértve ebben az esetben a tudat szerinti nemet is) kezelését. Szerintem a nemileg semleges oktatás erre veszélyt jelenthet.
2014. márc. 27. 17:02
 5/12 anonim ***** válasza:
61%
Szélsőséges, liberális agyrém, ahogy a transzszexualitás támogatása is. Utóbbi egy személyiségzavar, amit pszichológusnak vagy pszichiáternek kellene kezelni.
2014. márc. 27. 17:42
 6/12 anonim ***** válasza:
55%
Nem, ilyen agyrém abszolút nem támogatandó. Kikérném magamnak, hogy a gyerekemet ilyen baromságokkal hülyítsék. Még a végén a nagy liberalizmusban azt sem tudja, hogy fiú-e vagy lány.
2014. márc. 27. 18:40
 7/12 rémuralom ***** válasza:
69%
Az alapkoncepció nem komplett hülyeség - bár túlzások már abban is vannak -, de jóból is megárt a sok. Amikor elkezdik erőltetni, egész országokra vonatkozóan szigorú genderista törvényekkel és a szabályszegők súlyos megbüntetésével és megszégyenítésével letolni mindenki torkán, onnan kezdve a legteljesebb mértékben elítélendő.
2014. márc. 27. 20:11
 8/12 anonim ***** válasza:
45%

"Szélsőséges, liberális agyrém, ahogy a transzszexualitás támogatása is. Utóbbi egy személyiségzavar, amit pszichológusnak vagy pszichiáternek kellene kezelni."

Nagyon érthetsz a témához, a nemi identitás nem változtatható meg semmilyen körülmények között sem.

Nézz utána.

2014. márc. 27. 20:24
 9/12 anonim ***** válasza:
7%
8: A személyiségzavarban küzdő sem tudatosan választja meg a személyiségét. Mégis pszichológus, pszichiáter foglalkozik vele. Az általad említett termékkel is.
2014. márc. 27. 20:48
 10/12 anonim ***** válasza:

Megint úgy érvelsz, hogy nem is ismersz egy transzszexuálist sem, ez épp olyan mint amikor a melegségről valaki kijelenti, hogy választás kérdése.

A transzszexualizmus nem identitás zavar, egyszerűen más a biológiai nem és a tudat.

Nem választás kérdése, nem elmebetegség, nem képzelgés.

Orvosilag leírható betegség:

[link]

2014. márc. 27. 21:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!