Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A skinheadek (tudom, itt...

A skinheadek (tudom, itt Magyarországon boneheadek lennének a megfelelőjük) mindenkit cigánynak néznek, aki kreol vagy barna bőrű?

Figyelt kérdés
Magyar vagyok, de nem hófehér vagy rózsaszín bőröm van, hanem ilyen fakóbb sárgás, világosabb barnás. Akkor lehet ki se megyek napra, inkább maradjak világosabb.
2014. márc. 21. 00:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
86%
Attól függetlenül cigánybűnözés van, és nem skinheadbűnözés.
2014. márc. 21. 13:52
 12/19 anonim ***** válasza:
23%
Azért ne ferdítsünk, biztosan van az is, meg magyarbűnözés meg kínai bűnözés stb. Csak éppen a mennyisége és az erőszakossága nem mind1!
2014. márc. 21. 13:54
 13/19 anonim ***** válasza:
3%
Skinhead akart már megverni még tizenéves koromban, csak mert nem tetszett neki a pofám. Cigányok inkább tarhálni szoktak, vagy lopott dolgokat (pl. parfüm, petárda) rátukmálni az emberre az utcán.
2014. márc. 21. 13:55
 14/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ne is merj kimenni az utcára!
2014. márc. 21. 17:55
 15/19 anonim ***** válasza:
93%
Mondjuk abban van igazság, hogy skinhead csoportok miatt sosem kellett átmennem az út másik oldalára, nem kellett tartani tőle, hogy nekiállnak pattogni, ellenben mikor egy csoportnyi kisebbségi van, már távolról pattognak, ilyenkor azért nem lenne ellenemre ha mögöttem pár lépésre meg lenne egy 2 méteres skinheadekből álló csoport. :)
2014. márc. 21. 19:58
 16/19 anonim válasza:
100%
Vannak még skinheadek, lesznek is, voltak is. Itt, Soroksáron egyfojtában verik a köc.sög kis cigókat. Én nagyon örülök! Ellenben, Én is rendelkezem (sajnos), ilyen sz@r vérrel, mint amivel a "Nemzeti Erőforrás"-aink. Lehet velem van a baj, de még soha nem kötöttek belém. Sem cigók, sem skinheadek. Konkrétan, fehérebb a bőröm, mint Hófehérke bőre. Igyjártam. Másrészt pedig, 200centi vagyok, 110kg-mal párosítva. Harmadrészt pedig, mindig hordok magammal kést, esetleg boxert. Amúgy meg, ha nagy a pofád, bárki beveri! Ha nem pofázol, és normális vagy, avagy jófej, akkor bizony békén leszel hagyva.
2014. márc. 26. 04:02
 17/19 Saenjine válasza:
100%
nem. mintát vesznek, és mikroszkóppal kielemezgetik a skinbarlangban, a titkos föhadiszállásukon. ha negatív, jó, de ha pozitív, becsapódnak a skinmobilba, és megkeresik az illetöt. azért kopaszok, mert rendszeresen vizsgálják magukat, nem fertözödtek-e meg. megaztán hajból jó kis fojtózsinórt lehet fonni. kellemeset a hasznossal.
2014. márc. 31. 11:20
 18/19 anonim ***** válasza:
9%
Én is magyar vagyok,de olyan barna mint egy cigány.És nekem a cigányokkal nagyon rossz tapasztalataim voltak,megvertek,leköptek....és én ezért nem nagyon szeretem őket (biztos vannak kivételek,még ha nem is ismerek ilyet).De én ennek ellenére naponta megkapom a cigány jelzőt.Egyébként skinhead vagyok,nem bonehead,igazi skinhead öltözködéstől függetlenül,és azért vagyok skinhead mert oi-t,punkot,rokkot,two-tone-t hallgatok.Egyébként az igazi skinhead antirasszista ami rám nem igaz,+zenét hallgat,és ismeri a skinhead családfát.
2014. jún. 15. 18:33
 19/19 anonim ***** válasza:
51%
De ettől függetlenül fenyítjük a cigókat (keménykedősöket),meg figyelünk a vonatok pontos indulására és érkezésére. :D
2014. jún. 15. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!