Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek, majd jövő hónap...

Szerintetek, majd jövő hónap Vasárnapján 6-án az országgyűlési választáson ki lesz a befutó, a magyar nép választása szerint? Vajon hányan mennek el szavazni?

Figyelt kérdés

Én megyek! De de az én családom mindig is baloldali volt, de én szerintem inkább a déli gyümölcs legyen kormány hatalmon!

Meg is mondom, hogy miért! Azért haragszok a baloldalra mert köztünk szólva ami történt a madárinfluenza bohócság, az szerintem egy megrendezett balhé volt. Sokkaktól halottam azt az elméletet, hogy az akkori kormány azért tett tönkre annyi állat tenyésztőt aki szárnyas baromfikat tenyésztet, mert nem tetszett a külföldi konkurenciának, hogy a magyar húsipar dominál az Európa piacán is, tehát nemzetközileg, nem csak itthon. És ekkor jön a képbe az akkori kormány, hogy korruptan lefizették őket, szerintem nem is kevés pénzzel a magyar kormányt, hogy ez véghez legyen véve. Mi nekünk akkor a kis embereknek kuk, volt munka, nincs munka! Ők meg állandóan nyomták a "Mint a mókus fenn a fán" című habzsi-dőzsit!

Én még azóta is azokat a vállalkozókat sajnálom a legjobban! Mert ők egy egész életen át szópóznak minden kis dologgal, hogy minden rendbe menjen, hogy oszt aztán ne legyen sehol semmibe belekötni való, meg embereknek ad egy kis munkát, hogy sok embernek a semminél több alapon elvállalják és csinálják. Erre a volt magyar kormány mit csinál? Na mit? Kitalál egy űr ügyet aminek az alapján le ölhetik a jószágokat, és így sikerül sok embert taccsra vágni! Szégyen gyalázat rájuk!

2014. márc. 18. 15:23
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Meg elvből sem szavazok soha többé a bal oldalra, mert nekem sajnos nagyon nehéz sorsom volt az életemben.

Volt egy apám aki magával végzet! Ő a Kommunista világban nőtt fel. Mikor ő az ÁFSZ-nél nagy ember volt, azt sem ő gürcölte ki magának mint manapság, hogy az ember ahhoz, hogy nagy ember legyen, csakis saját magára számíthat, mindent magának kell meg oldania, ahhoz, hogy karrierje legyen.

Az én apám MSZP-s volt világ életében, ő egy Neorótikus depressziós ember volt. Neki az volt a baja mikor vége lett a 1989-ben a Szocializmusnak, abban betegedet bele, hogy szét verődőt az ÁFSZ. És ezt az évek alatt nem volt hajlandó feldolgozni. De segítséget sem fogadott el senkitől, hanem csak őrlődött.

Sokszor ellenséges is volt velem, hogy nekem úgy sem lesz érettségim, jogosítványom, autóm, munka helyem, meg barátnő, minden amit kitűztem magamnak akkor még élt. 2007-ig.

Erre én mit csinálok? bebizonyítok mindent, hogy nekem igen is lehetnek életcéljaim. Ugyanis a barátnő kivételével eddig mindenem meg van. Sőt Munka hely mellett még Népi bőrműves szakmát is tanulok, ami 2 éves és Okj-s vizsga remek mester vizsgát teszek majd.

Ime:www.ibsen.hu/kezmuves/kepzesek/bormuves‎

2014. márc. 18. 18:53
 12/13 A kérdező kommentje:

Pedig én sem születtem egészségesnek!

Az én bajom az volt, hogy fejlődési rendellenességgel születtem meg. Édes anyámnak meg állapították, kicsit hamarabb kell világra hoznia. De vizsgálatok alapján meg állapították, hogy én édesanyám méhében haragos magzatvízben fekszem, ami azt jelenti hogy engem, mihamarabb ki kellet volna vennem. 1983.10.12-én állapították ezt meg, de ez elhúzódott 15-ig. Addig engem hagytak ülepedni a haragos magzatvízben.

Végül császározással világra hoztak! Meg annyit gondolkodtam rajta, hogy a kitartás és az a hihetetlen nagy akarat erő mire képes, küzdeni tudás, mindig a jobbért; Mellé ha az ember meg is becsüli azt amije van, akkor igenis tud mindig jobb dolgokat elérni.

Én mindig az életben mindent kis dolgot megragadtam. Ezekkel a tulajdonságaimmal tudok mindig előrébb jutni! Ami segítség nyújtási lehetőség, azt ki használom, mindegy mi az, ha az érdekeimet segíti, nem érdekel ha kis kapu, akkor nem ismerek olyat, hogy büszkeség. Azzal a gondolkodással, mai világban, kitörölhetem vele a valagomat! Legfeljebb jól kiröhögnek, meg lehülyéznek!

2014. márc. 18. 19:19
 13/13 A kérdező kommentje:
Apám bezzeg! Ilyenhez, hogy kétkezű munkához fogjon? Á! én nem tudom mit csináltak vele a főnökei! de az biztos hogy mindenhez úgy állt hozzá mint a fürdős k..va! Semmit, de tényleg semmit nem volt hajlandó meg csinálni, önállóan, mert csak a hiszti volt belőle. Ha édes anyám nem lett, volna, ő egy nagyon talpra esett asszony. Akkor nem is tudom mi lett volna, ezzel a családdal ha ő nincs.
2014. márc. 18. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!