A sok oroszmániákus miért nem költözik ki a Putyinkájához és hagyja itt a liberális, hanyatló nyugatot?
Kapnának helyette egy igen fejlett és civilizált társadalmat, ami a gaz liberalizmust még csak hírből sem ismeri:
http://www.youtube.com/watch?v=WD2Dhnu3tP0
Sőt, a fajtiszta Oroszországban még a sötétlelkű bevándorlók miatt sem kell aggódniuk, nem úgy, mint a fertő nyugaton:
http://www.youtube.com/watch?v=AE7BZ_MRSrA
http://www.youtube.com/watch?v=Aihmte1DWvA
Jó utat mindenkinek a tökéletes társadalomba!
Jaj, most nem arról van szó, hogy mindenki nagy oroszbarát lett. De szerinted, miért kéne nekünk támogatni az ukrán nacionalistákat?
Nem volt elég Szlovákiában egy Slota? Te örülsz neki, hogy s.rul járhatnak a kárpátaljai magyarok?
Ellenben azzal,hogy Franciaországban és Angliában vannak emberi jogok meg életszínvonal is van.
Egy angol átlagmunkás kb nyolcszor jobban él,mint egy orosz.
Én egyébként ebben a jelen helyzetben nem pártolom egyik oldalt sem,viszont az tény,hogy oroszok nem arról híresek,hogy ott adnának a demokráciára vagy szabad vélemény nyilvánításra.
A magyar kormány pedig csak lapít Paks miatt.Nem akar konfliktusba keveredni oroszokkal.
"de attól még nem fogok rajongani egy olyan putriért, mint a ti etalon országotok, csak azért "meee az nem a liberááát fertőőőőő!!!"
A jenki haverjaid ugyanígy csinálják akkor meg tapsikoltok.
Miért is kellene az ukránok mellé állni? Nem, hogy egyből megszüntettek valami kisebbséget érintő törvényt ami miatt a még megmaradt kárpátaljai magyarok is szívni fognak? Hát akkor? Ja azok azért nem számítanak nektek.
Ja mert most nálatok ezt diktálja a csordaszellem, hogy "fúúúúj Putyin"! :)
Amúgy én sem kedvelem a ruszkikat a múlt miatt, de attól még nem kellene ujjat húzni velük.
"Aki a Kárpátaljai magyarok sorsát szívén viseli, az most ízig vérig Putyin híve!"
Ezt túlzásnak tartom, de szerintem is tény, a jelenlegi helyzetben (szélsőséges jobb oldali ukrán térnyerés, nyelvtörvény) nehéz lenne egy magyarnak vehemensen Ukrajna védelmére kelni (főleg, hogy Putyint valószínűleg nem is érdekli nyugat Ukrajna)
"Egy angol átlagmunkás kb nyolcszor jobban él,mint egy orosz."
Ezt a számot honnan húztad elő? A bűvész cilinderéből? Mi az, hogy "nyolcszor jobban élni" valakinél?
Ha az amerikai irodakukac 2000 dollárt keres, a román putriscigány meg 200 lei-t, de az irodakukac egész életében a biztosításokon, az őt megcsaló feleségén, a füvező fián meg a prostitutált lányán stresszel, a cigány meg egész életét végigdajdajozza, ücsörgi a hintaszékében miközben pipázik, akkor ki is élt jobb életet?
Én jártam már Oroszországban, többször is.Vannak orosz barátaim is.
Oroszország egyáltalán nem olyan szörnyű, mint amilyennek sokan lefestik meg démonizálják.
Nem egy Észak-Korea vagy egy Kína.Ez a két ország jóval tekintélyelvűbb, mint Russzija.
"Én jártam már Oroszországban, többször is.Vannak orosz barátaim is.
Oroszország egyáltalán nem olyan szörnyű, mint amilyennek sokan lefestik meg démonizálják.
Nem egy Észak-Korea vagy egy Kína.Ez a két ország jóval tekintélyelvűbb, mint Russzija."
Nekem pedig unokatestvérem Budapesten él és van neki egy olyan haverja, akinek az apja ukrán, az anyja pedig magyar. Sok időt tölt az apjánál Harkovban és első kézből kaptam tőle beszámolót nyáron az ottani politikai helyzetről.
Azt mondja, hogy amit Putyinék képviselnek, az nagyjából megfelel az itthoni Orbán-rezsimnek, csak ott sokkal kegyetlenebb, mert embereket tüntetnek el, sok embernél kint van a falon Putyin portréja és az ő haveri körének a kezén van egész Oroszország is és rohadt nagy az állami korrupció és sokkal nyíltabb, mint itthon.
A srácnak rengeteg orosz ismerőse van, ugyanis közel él a határhoz és ők is mind menekülnének az országból nyugatra, ahogy a magyarországiak is, mert rohad szét az egész állam. Csak nekik sokkal nehezebb bejutni az EU-s országokba, mert ugye nem tagok, de reménykednek benne, hogy egyszer majd megszabadulnak Putyintól és az oligarcháktól, akik megfojtják az országot.
Putyint pedig ugyanolyan begyepedt réteg ajnározza, mint itthon Vittórió nagyurat, akik leginkább a középkorúak és az idősek közül kerülnek ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!